TopHeader_Yokebe_1157x260_x1.jpg

Yokebe by XL-S

Yokebe Active Food – Gå ner i vikt utan att vara hungrig! Yokebe Active Food är en måltidsersättning med naturliga ingredienser för effektiv och långsiktig viktminskning, som gör det möjligt att gå ner i vikt utan att vara hungrig. Yokebe Active Food innhåller en unik kombination av proteiner av hög kvalitet, 12 vitaminer och 10 mineraler. Det höga proteininnehållet gör att du håller dig mätt längre och bidrar till att kroppen bevarar muskelmassan vid viktminskning. Produkten innehåller även essentiella vitaminer och mineraler, för att du ska få i dig alla viktiga näringsämnen du behöver. Yokebe innehåller ett speciellt högt innehåll av B vitaminer vilka bidrar till en hälsosam ämnesomsättning. Yokebe finns i 3 smaker och samtliga produkter är fria från laktos* och gluten. 

Yokebe_logo_green_back.png

Yokebe Active Food Classic 

Yokebe classic har en neutral smak med en touch av vanilj och är sötad med honung. Tack vare den neutrala smaken kan du själv smaksätta din shake med exempelvis kakao, espresso eller bär. 

Yokebe Active Food Choklad & Jordgubb

Yokebe Active Food finns även i smakerna Chocolate och Strawberry med naturliga smaker från kakao och jordgubbar. Dessa produkter innehåller samma unika kombination av proteiner, vitaminer och mineraler som Yokebe classic, men med de nya smakerna blir det nu lättare att skapa variation.

Din sökning på "6" gav {1} träffar

Inkluderade produkter

Din sökning på "6" gav {1} träffar