Ta din huds åldrande med ro

Att bevara sin huds ungdomliga utseende innebär att känna sig bekväm med sin egen hud och att skydda den från dagliga externa faktorer som skyndar på både synliga och osynliga ålderstecken, exempelvis UV-strålar och luftföroreningar. För att din hud ska åldras väl är det också viktigt att ha en positiv och proaktiv attityd gentemot hudvård, eftersom det är din dagliga hudvårdsrutin som bygger framtiden. Detta är anledningen till att Vichy bestämde sig för att ge oss möjlighet att åldras väl, långsamt, hälsosamt och med elegans.

Att åldras väl: ett holistiskt synsätt

Rengöring: Bra rengöring både morgon och kväll hjälper till att boosta hudens naturliga lyster, eftersom det rensar bort föroreningar, extra talg och döda hudceller. Dessutom kan porerna blockeras om du inte noggrant plockar bort sminket innan du går och lägger dig, vilket förhindrar din huds nattliga återhämtning.

Vårda din hud omsorgsfullt. Djup återfuktning och skyddande av din hud är grundläggande för att stötta hudens naturliga förmåga att stå emot dagliga externa faktorer. Slow Âge är din bundsförvant när det gäller att boosta hudens naturliga antioxiderande försvar. Den skyddar och stärker din hud med hjälp av sina nyckelingredienser: bifidus från probiotika, Baïcalin (antioxiderande rotextrakt), Vichy thermalskt vatten rikt på 15 ingredienser och UVB/UVA-skydd i dagcremerna. Slow Âge hjälper inte bara till att reducera synligheten av ålderstecken, utan även att sakta ner uppkomsten av nya ålderstecken.

Sakta ner, känn dig ung, åldras bättre. Känslor och matvanor kan också påverka din kropps åldrande. Att reducera stress, få åtta timmars sömn och hålla en balanserad kost kan hjälpa dig att åldras väl.

vichy aldras val

Övergångsåldern: Ett stadium i livet som kräver lugn och egenvård

Att närma sig klimakteriet kan kännas som en vändpunkt. Man märker av flera förändringar i kroppen och även i huden, exempelvis ökad torrhet och förlorad fyllighet. Men denna del av livet är också en början på något nytt – en ny del av livet att gå till mötes med självmedvetenhet och lugnt sinne. Vi vet ju trots allt att 50 är det nya 30. Ett naturligt hjälpmedel i övergångsåldern är att prioritera din egenvård. Detta innebär även att anpassa din hudvårdsrutin.

Kompensenserande kosmetika: Innovativ hudvård för mogen hy

Vichy Neovadiol Compensating Complex är hudvårdsprodukter som baseras på intensiv forskning för att motverka klimakteriets effekter på mogen hud, så som förlorad fyllighet, torrhet och grovhet. Formeln som skapar Neovadiol Compensating Complex innehåller aktiva ingredienser, så som proxylane och hyaluronsyra, som tillsammans återställer hudens spänst, volym och lyster under klimakteriet. Den blommiga doften innehåller blandade noter av äpple, grönt te, iris och jasmin, blandat med djupare dofter av mysk och viol, som ger en känsla av stillhet och lugn, medan konsistensen lämnar din hud mjuk och närd.