Top header_Vichy_1157x260_Martina Bonnier.jpg

Under huden på Vichy Liftactivambassadör Martina Bonnier

Möt Martina Bonnier - chefsredaktör för Sveriges största modemagasin, publicerad författare och nu även ambassadör för Vichy Liftactiv Collagen Specialist och Liftactiv Hyalu Mask! Martina berättar om sin relation till Vichy, vad hon söker i sin hudvård och såklart sin upplevelse med nya Liftactiv Collagen Specialist och Hyalu Mask – avancerade hudvård utvecklad utifrån de viktigaste orsakerna till hudens åldrande.

Varför har du valt att bli ambassadör för Vichy Liftactiv?

”Jag har använt Vichy ända sedan jag bodde i Paris för 25 år sedan. Vichy är ett märke som jag litar på och som finns i hela världen. När jag reser och behöver skönhetsvård brukar jag gå till ett apotek och leta efter Vichy eftersom jag då vet vad jag får. Det finns en spännande historia bakom märket, med det speciella vattnet. Produkterna innehåller dessutom aktiva, kraftfulla ingredienser som gör att de är bra anti-ageprodukter. Vichy har också bra priser på sina produkter, i jämförelse med liknande produkter från andra märken. De är därför tillgängliga för fler och ger många möjligheten att intressera sig för hudvård och anti-age.”

Varför är det viktigt för dig att känna till ingredienserna som finns i produkter och förstå hur de fungerar?

”Jag tycker om att känna mig som en expert och har med mig mycket kunskap efter 30 år inom skönhetsbranschen. Jag tycker också att det blir roligare med skönhetsvård ju mer jag lär mig. Det är viktigt att förstå vad huden behöver i olika perioder av livet. Många säger att de inte är intresserade och att det inte spelar någon roll men jag märker att om de börjar sätta sig in i hudvård, brukar de också tycka att det är roligt och ge skönhetsvården mer tid.”

Vad är viktigt för dig när du väljer hudvårdsprodukter?

”De ska finnas lättillgängliga, trevliga att använda och innehålla ingredienser som passar de hudvårdsbehov du har.”

Martina om nya Liftactivserien:

”Liftactiv innehåller oerhört kraftfulla ingredienser.” Martina menar att Vichy Liftactiv Collagen Specialist och Liftactiv Hyalu Mask inte bara har en härlig textur och en trevlig doft, utan upplever att de är effektiva produkter för en anti-agerutin. ”Jag tror på att leta efter aktiva och kraftfulla ingredienser av den här typen i valet av produkter som du använder i din skönhetsrutin.” 

 

 

Liftactiv Collagen Specialist

Avancerad ansiktscreme formulerad med peptider och vitamin Cg, vilka verkar effektivt på alla typer av ålderstecken. Omedelbart förbättras hudens spänst och över tid reduceras rynkor, hudens fasthet och hudton förbättras och ansiktskonturerna blir mer definierade.

Liftactiv Hyalu Mask

Effektiv anti-agemask som kompenserar för hudens naturliga förlust av hyaluronsyra.  Formulan innehåller en hög koncentration av såväl låg- som högmolekylär hyaluronsyra samt lakritsrotsextrakt och agave jästextrakt. Du upplever omedelbart en effektiv återfuktning samt en förbättrad spänst. Över tid blir hudtonen mer jämn, revitaliserad och utjämnad. 

AOX 10-dagars hudvårdskur

Ett perfekt komplement i avancerad hudvård är Liftactiv AOX antioxidantkur. Vitamin C i kombination med lågmolekylär hyaluronsyra är den effektiv start för att stärka huden och motverka ålderstecken orsakade av utmattning och stress. 


 

Produkter i Lift Activ-serien 

Din sökning på "0" gav {1} träffar