Ebbas favoriter

“För mitt liv och min aktiva vardag så måste jag ha effektiva produkter som håller vad de lovar – och som ger riktigt bra resultat. Därför finns mina favoriter från Vichy alltid i necessären”, säger journalisten och entreprenören Ebba Kleberg von Sydow.

Varför jag använder Vichy

Jag älskar hudvård och drömmer om mer egentid i badrummet. I min vardag, som entreprenör med tre barn, har jag sällan tid för långa rutiner. Det är ett måste för mig med effektiva, aktiva, högkvalitativa produkter, som håller vad de lovar. Jag vill ha spänst, fräsch och hälsosam lyster och ja, helt enkelt riktigt bra resultat. Vichy-favoriter är en självklar del av min vardag, eftersom jag älskar hur de kombinerar avancerad, effektiv hudvård som alltid är testad under dermatologisk kontroll. Här är fyra av mina favoriter:

bild ebba

1. Minéral 89

Jag börjar dagen med Minéral 89, en underbart svalkande, återfuktande daglig booster som verkligen gör jobbet - den stärker huden med thermalskt källvatten, utan parfym och maxar med fukt. Bästa grunden för ett bra glow!

2. Minéral 89 Eye

När jag vaknar med puffiga, trötta ögon eller bara vill få en fräsch känsla och vårda den känsliga huden runt ögonen använder jag ögonprodukten Minéral 89 Eye. Den piggar upp, innehåller hyaluronsyra och koffein och ger en underbart fräsch känsla. Perfekt efter en natt med för lite sömn. Prova själv!

3. Liftactiv Collagen Specialist Day Cream

Dagkrämen Liftactiv Collagen Specialist Day Cream är en avancerad produkt, som aktivt reducerar ålderstecken. För jo, jag närmar mig 40 och rynkorna finns ju där, vilket jag är helt okej med. Men de påminner mig också om hur oerhört viktigt det är att ta hand om huden och skämma bort den med en riktigt bra dagkräm för att öka på smidighet och spänst.

4. Liftactiv Ampoules

Vitaminshot för huden som verkligen ger en snabb, effektiv och härligt uppiggande känsla. Går så snabbt och ger så mycket! Älskar att de mär maxade med c-vitamin.

Hela Ebbas urval av hudvård