Antiage och fuktvård – en vinnande kombination

vichy_stor banner.jpg


Vichy är expert på antiage-vård för alla hudtyper och steg i livet, men vad kan du göra för att få mesta möjliga resultat av din hudvårdsrutin?

Antiage och fukt

När vår hud åldras blir den tunnare och förlorar sin förmåga att behålla fukt drastiskt. Men en ordentligen återfuktad hud är mindre benägen att bli rynkig och få fina linjer, men är också mer motståndskraftig mot yttre påverkan som föroreningar i vår miljö. En återfuktad hud har även lättare att ta upp aktiva hudvårdande ingredienser från dina andra hudvårdsprodukter.

Varför är fukt så viktigt i kampen mot åldertecken?

Huden i ansiktet är bland den tunnaste på hela kroppen, utöver det så har vi inte samma fettdepåer i ansiktet som vi har på resten av kroppen vilket gör den mer benägen att bli torr. Det gör att huden i ansiktet ofta är först med att visa synliga tecken på åldrande. Återfuktning är därför väldigt viktigt för att lyckas med din antiage-vård.

 

Boosta din hudvårdsrutin med nya Minéral 89!

Minéral 89 är en daglig fuktbooster i gel textur som är ideal för alla hudtyper. Formulan består av 89% Vichy mineraliserande källvatten som stärker och återställer huden för att motverka fuktförlust, öka hudens lyster och får huden att kännas fräsch och återfuktad. Mineral 89 boostar huden med fukt och förbereder hunden för kommande antiagevård för optimal effekt.

Minska ålderstecken, så som synliga linjer och ospänstig hud, med hjälp av en antiage kräm från Vichy.

1. SLOW ÂGE - +20 år, mot ålderstecken under utveckling. Feel Young. Age Slow. Mot ålderstecken under utveckling.

2. IDÉALIA - + 25 år, för en jämnare hud med lyster. Daglig hudvård för en jämn hudton. Utan parabener. Den hypoallergena formuleringen är testad på känslig hud under dermatologisk kontroll. Berikad med thermalskt källvatten från Vichy.

3. LIFTACTIV - + 35år, uppstramande antiage vård mot dagliga ålderstecken. Uppstramande vård. Den hypoallergena formuleringen är testad på känslig hud under dermatologisk kontroll. Berikad med thermalskt källvatten från Vichy.

4. NEOVADIOL - +50 år, för tydligare ansiktskontur, mer fyllighet och näring. Hudvård till kvinnor i och efter övergångsåldern - för tydligare ansiktskontur, mer fyllighet och näring.

Vichy 2.jpg

Din sökning på "0" gav {1} träffar