Vichy_landningsida_desktop_Aqualia.jpg

Vichy_landningsida_mobil_Aqualia.jpg

4 steg till en maximalt återfuktad hud med Aqualia Thermal

Det bästa sättet att vårda uttorkad hud är att återfukta, det är inte svårare än så. Men hur ger du din hud maximal och varaktig återfuktning? Vichy har svaret! 

 Under både kalla och varma månader behöver huden återfuktning. Faktorer som vind, UV-strålning, föroreningar och temperaturväxlingar kan påverka hudens fuktnivåer och kan leda till hud som känns yttorr, trist och där fina linjer orsakade av uttorkning börjat framträda.

En gedigen hudvårdsrutin är A och O för att värna om huden. Hudvårdsserien Aqualia Thermal från Vichy har utvecklats för att hjälpa huden att stå emot externa påfrestningar och ge huden intensiv fukt som varar. Dessutom är dagcremerna och serumet formulerade med ingredienser av 97% naturligt ursprung*.

*Resterande 3 % garanterar sensoriska egenskaper och hållbarhet av formula.

 

1. Rengör

Först och främst är det viktigt att du rengör huden. På kvällen för att ta bort smink, föroreningar och smuts som kan ha samlats under dagen. På morgonen för att ta bort nattens talg och svett, så att du får ut det mesta av ditt serum och din dagcreme. 
Puréte Thermal 3-i-1 ansiktsrengöring är en mild och skonsam rengöring för alla hudtyper. 

 

2. Boosta

Tillför styrka och förstärk hudvårdsrutinen med en daglig booster. Minéral 89 stärker och återställer huden för att motverka fuktförlust, öka hudens lyster och får huden att kännas fräsch. Passar alla hudtyper.

 

Applicera en till två droppar på huden morgon och kväll, som det första steget i din hudvårdsrutin. Applicera med en mjuk massage tills produkten helt har trängt in i huden.

 

3. Förbättra
Addera ett serum till din rutin för att glädja huden med extra mycket fukt. Aqualia Thermal Rehydrating Serum uppfriskar och återfuktar huden i 48 timmar samt stärker huden. Fina torrhetslinjer reduceras och huden får en fräsch utstrålning. För all hudtyper.

Klappa in i huden morgon och kväll innan din dag- och nattcreme. 

4. Vårda

Avsluta med en dagcreme som uppfriskar och återfuktar, samt hjälper till att skydda huden mot dagliga uttorkningspåfrestningar som föroreningspartiklar och temperaturförändringar. Välj en creme som passar din hudtyp. 

 

 

Du kan med fördel också komplettera med Aqualia Thermal nattcreme och ögoncreme. 

Rekommenderade produkter inom Aqualia Thermal serien:

 

Din sökning på "0" gav {1} träffar