Hur du väljer rätt primer

En primer hjälper makeupen att lägga sig bättre på huden och gör så att den håller sig på plats under en längre tid. Lumenes nya primers hjälper dig välja basmakeup anpassad efter din hudtyp.

Vilken primer passar dig?

Lumene har ett utbud av förnyade och förbättrade primers. Det gör det lättare för dig att hitta en som passar just dig och din hud. Vill du jämna ut hudtoden eller kanske minska glansigheten? Nedan har vi listat nya och förnyade primers och deras egenskaper och fördelar.

För en perfekt jämn hudton

CC Color Correcting Primer är en primer som jämnar ut hudtonen, suddar ut små skavanker och fina linjer och hjälper sminket att sitta hela dagen. Den sammetslena och lätta sammansättningen är berikad med återfuktande hyaluronsyra och lingon som jämnar ut hudtonen på sikt. Produkten minskar även rodnad och passar för alla hudtyper.

Kvinna som applicerar primer i ansiktet. Foto.

Lumene CC Primer

Håll sminket på plats hela dagen med Lumene Color Correcting Primer. Produkten ger dig en jämn hudton och minskar rodnad.

För en matt och jämn finish

Matte Oil-control Primer ger huden en matt och fräsch finish. Med återfuktande nordiskt källvatten och balanserande nordiskt älggräs hjälper sammansättningen till att minska porerna och reducera överflödig glans omedelbart och på lång sikt*. Tack vare primern kan makeupen hållas vacker hela dagen. Slutresultatet är en matt och jämn hud. Produkten är oparfymerad och vegansk. Passar särskilt normal och blandad hud.

Lumene Matte Oil-control Primer

En primer som omedelbart minskar glansighet och suddar ut synliga porer.

För ett långvarigt slutresultat

Blur Longwear Primer reducerar porer och fina linjer, och hjälper makeupen att spridas jämnt och hållas vacker längre. Produktens sammetslena sammansättning innehåller återfuktande nordiskt källvatten och vårdande nordisk ljung, som även bidrar till att produkten känns behaglig på huden. Den innovativa blur-tekniken reducerar optiskt fina linjer och ojämnheter i huden. Detta gör att huden ser slät ut. Den oparfymerade sammansättningen passar alla hudtyper.

Lumene Blur Longwear Primer

En primer som hjälper till att sudda ut porer och fina linjer.

För perfekt ögonskugga hela dagen

Lumene Eyeshadow Primer skapar en slät bas för ögonskugga och håller ögonmakeupen fräsch och färgstark hela dagen. Produkten är även återfuktande och ger mer lyster åt huden. Använd primern genom att ta en liten mängd produkt på fingret eller applicera direkt med applikatorn.

Lumene Eyeshadow Primer

Håller ögonsminket på plats hela dagen.