Scholl_1157x260px_2.png

 

Gelactive Insoles Everyday

Scholls tunnaste sula som passar i de flesta skor. Undvik trötta och ömma fötter med Scholl GelActiv Everyday sulor. Den mjuka gelén gör sulorna stötdämpande och ger stöd åt dina fotsulor när de utsätts för tryck. Använd dem i dina skor och njut av extra komfort när du går eller står under längre perioder.

Gelactive Insoles Work

Uppbyggd skumgummi-sula som bidrar till att förebygga alltför kraftig belastning på fötterna. De är särskilt lämpade för de som belastar fötterna mycket i jobbet. Fötterna känns fräscha och starka även efter många timmars hårt arbete

Gelactive Insoles Sport

En sula som absorberar stötar och hjälper till att minska belastning som uppstår när du går eller eller springer. Inläggen ger stöd för fotvalvet, bra dämpning och och är utvecklade för att passa med sportskor. Sulan har en blå Ultra Soft Sulan Blue Gel Heel Pad som ger bra stötdämpning och minskar påfrestningen på kroppens leder kroppens leder. Inläggets hålfotssupport ger stöd och sidledsstabilitet. Lindrar tryck under foten.

InBalance Insoles Hälinlägg

Dubbla lager stötdämpande gel som ger flexibelt stöd som lindrar smärta orskad av plantar fasciit eller hälsporre. Förhöjt hälparti som även lindrar vid hälseninflammation. Sulan har uppbyggnad för hålfoten för ökad stabilitet.

InBalance Insoles Fotvalv

En sula med mjukt stöd till fotvalvet för att minska trycket som orsakats av nedsjunkna fotvalv. Dämpning utformad för att minska belastningen på trampdynorna och dämpande kupol för framfoten.Ett mjukt stöd för fotvalvet motverkar belastning orsakad av platta fotvalv eller av att ha varit på stående fot hela dagen.

InBalance Insoles Ländrygg

Sulor som bidrar till korrekt fotställning och minskar belastningen på ländryggen. De ger stöd till hela foten och jämnar ut belastningen över hela foten. Uppbyggd hälkopp för stötdämpning och stabilitet.

Din sökning på "0" gav {1} träffar