REN: Utmanar hudvårdens normer

Sedan starten i London år 2000 har REN varit pionjärer inom ren hudvård. RENs produkter innehåller enbart naturliga högteknologiska aktiva ingredienser som hjälper huden att hjälpa sig själv. REN använder enbart återvinningsbara förpackningar och ingredienser från hållbara källor.

Perfect Canvas: En silikonfri primer med vårdande egenskaper

Perfect Canvas är makeup och hudvård i en och samma produkt. Den stramar upp och fyller ut huden, samtidigt som den stimulerar reparation av den inre hudstrukturen och boostar hudens immunsystem. Perfect Canvas slätar ut och mattar ned, och gör huden klar och redo för makeup oavsett hudtyp. Makeupen blir lättare att applicera och håller sig genom hela dagen.

Användning. Applicera efter din fuktighetskräm. Ta några droppar på fingrarna och massera försiktigt in över hela ansiktet, även under ögonen och på ögonlocken. Perfect Canvas kan användas för att få en finare finish på huden och för att stärka den. Passar även till män.

Hur fungerar den: Perfect Canvas innehåller tre aktiva ingredienser: Probiotikaextrakt stärker hudens naturliga barriär och gör huden starkare och sundare. Inulin från agave tequilanaextrakt skapar en vacker sund bas för applicering av makeup genom att jämna ut och fylla ut hudens yta. Den ger en slät och matt finish, samtidig som den ger huden goda bakterier. Till sist innehåller Perfect Canvas alfaglukaner som bidrar till att balansera bakteriefloran på huden.

Din sökning på "0" gav {1} träffar