max factor_top banner_mascara.jpg


Guiden till den perfekta mascaran

Idag är mascaran en självklar produkt i allas sminkväska, men att välja mascara är inte alltid det lättaste. Böjd borste, byggbar formula, rak borste, snabb volym – alternativen är många, men visste du att det är just kombinationen av formulan och borsten som ger resultatet? Vi guidar dig genom åtta av våra mascaror som alla gör underverk för dina fransar:

2000 Calorie Mascara (finns också som vattenfast) klassisk volym:

Den här klassikern har varit en favorit bland makeup-artister i över 20 år. 2000 Calorie har en, vad många skulle kalla en, ”vanlig” borste som är gjord av nylon. Den patenterade 2000 calorie-formulan är resistent mot både fukt och värme. Om du bär linser eller har känsliga ögon är 2000 Calorie ett lyckat alternativ då den är oftamologiskt testad. Detta är en perfekt mascara för dig som önskar klassisk volym och fylliga fransar!

Masterpiece Max Mascara: snabb volym och väldefinierade fransar

Denna mascara innehåller samma formula som 2000 Calorie men har en unik IFX-borste med bredare kanaler (vilket innebär större mellanrum mellan borststråna). Resultat? Du får upp mer mascara på borsten och alltså mer fransvolym. Du som älskar snabb volym kommer älska denna mascara!

False Lash Effect Mascara (finns också som vattenfast): lösögonfranseffekt

Som namnet säger ger den här mascaran otrolig volym och lösögonfranseffekt. False Lash Effect Mascara avger mascara till hela fransen, dubblar och separerar fransarna utan att kladda. Den här mascaran är också ett lyckat alternativ för dig som har linser eller känsliga ögon då den är oftamologiskt testad. Detta är den ultimata mascaran för dig som älskar maffig volym!

Clump Defy Mascara: volym och inga klumpar

Mascaran som ger 200% mer volym jämfört med omålade fransar och 0% klumpar. Borsten är böjd medan borststråna är raka vilket gör att den både laddar maximalt med produkt samtidigt som den kammar genom varje frans. Med Clump Defy går det att bygga, bygga och bygga upp volym efter önskat resultat. Den perfekta mascaran som kan ge dig en naturlig look på dagen och med några extra svep, voilà – oemotståndlig volym som gör dig redo för kvällen!

Dark Magic Mascara: volym och intensiv färg

Denna mascaranyhet ger fransvolym efter första svepet och har en ny, krämig och byggbar formula. Dark Magic har dessutom en unik hylsa: ett mjukt ergonomiskt grepp och en avsmalnande form för perfekt passform i handen. Borsten innehåller en mix av både långa och korta bortstrån som ger en jämn applicering. En fantastisk mascara för dig som vill ha volym och intensiv färg!

False Lash Effect Fusion Mascara: max volym och max längd

Mascaran som kombinerar succé-borsten från vår prisbelönta False Lash Effect Mascara med vår mest förlängande formula. För att uppnå bästa resultat startar du med bredsidan av borsten och gör zick-zack-rörelser allra närmast ögat. Avsluta sedan med spetsen av borsten för perfekt separation – ända ut i topparna. False Lash Effect Fusion är den perfekta mascaran för dig som vill ge dina fransar maximal volym och längd!

2000 Calorie Curl Addict Mascara: volym och böjda fransar

Den böjda borsten når ända från basen och formar till perfekt böjda fransar samtidigt som den ultralätta formulan tillåter återapplicering om och om igen utan att fransarna tyngs ned. Resultat? Volym och elegant böjda fransar hela dagen – eller natten!

False Lash Epic Mascara: episk solfjädereffekt

Tunna, glesa, täta, korta, långa eller raka fransar? False Lash Epic Mascara är den ultimata volymmascaran som fungerar för alla typer av fransar. Hemligheten? En intensiv volymformula som innehåller blanka/polerade svarta partiklar i kombination med en unik multi-zone borste som fångar och framhäver varje frans från rot till topp. Denna mascara ger dig episk volym med solfjädereffekt för extra fylliga och intensivt svarta fransar - oavsett franstyp! 

Din sökning på "0" gav {1} träffar