Skapa magiskt skimmer till sena sommarkvällar

I sommar vill vi matcha sena sommarkvällar med sensuella ögon och en solkysst glöd. Allt du behöver är fyra produkter!

Starta med att lägga Masterpiece Colour Precision Eyeshadow i Coffee över hela ögonlocket. Pensla därefter den tredje skuggan från höger ur Masterpiece Nude Palette i Golden Nudes ovanpå för extra skimmer och ett ökat färgdjup.

Tips! Det fantastiska med denna krämögonskugga är att den är supersnygg att använda som enda skugga men fungerar också fenomenalt att använda som bas under matchande puderskugga.

Dags att ge ansiktet lite hetta och skimmer med nyheten Creme Bronzer i färgen Bronze. Använd cirkelrörelser när du penslar på bronzern för snyggast resultat. Starta med pannans sidor och arbeta dig ut på öronen, vidare till kindernas högsta punkt, sedan längs näsans sidor och avsluta på hakans spets.

Bonustips! Önskar du extra glow? De ljusa skimrande skuggorna i Masterpiece Nude Palette i Golden Nudes samt Masterpiece Colour Precision Eyeshadow i Pearl Beige fungerar utmärkt att använda som highlighter på de högsta punkterna i ansiktet – magisk lyster på nolltid!

Gör looken komplett genom att maxa både övre och undre fransarna med Clump Defy Mascara för fulländad separation, definition och oemotståndlig volym som gör dig redo för kvällen!