Hitta rätt makeup för läpparna

Starka färger, glossig känsla eller matt resultat – valmöjligheterna är många när det kommer till läpprodukter och det går att variera i oändlighet. Beroende på hur du målar dem samt vilken produkt du väljer att måla med kan du skapa helt olika och spännande looker. Vi har listat fem underbara produkter för dina läppar:

Lip Cushion: vårdande läppglans med färg

Denna härliga läppnyhet har en cushion-applikator och innehåller vitamin E och antioxidanter som motverkar uttorkning. Lip Cushion är den perfekta kombinationen av färg och gloss för ett naturligt resultat. Tips: använd läppglanset som det är, kombinera med en läppenna eller applicera över ditt läppstift för extra vård och glans! Finns i sex ljuvliga färger!

Max Factor Hitta rätt makeup för läpparna 1

Honey Lacquer: 3 i 1 flytande läppstift

Den här läpprodukten ger GLANS som ett gloss, känns MJUKT som ett balm och ger FÄRG som ett läppstift. Honey Lacquer innehåller vårdande ingredienser, såsom: petrolatum, mineralolja och vaxer – vilka återfuktar läpparna och ger känslan av ett balm. Det här är den perfekta produkten för dig som vill åt känslan av ett läppglans men som önskar intensiv och lyxig färg.

Finns i sex läckra färger!

Max Factor Hitta rätt makeup för läpparna 2

Velvet Matte Lipstick: återfuktande matt läppstift
Matta läppstift har ofta en tendens att torka ut läpparna. Velvet Matte Lipstick ger en snygg matt finish samtidigt som det återfuktar och får dina läppar att kännas sammetslena. Välj mellan fem grymma färger!

Max Factor Hitta rätt makeup för läpparna 3

Lipfinity: håller i upp till 24 timmar

Lipfinity är ett färgfast läppstift med två-stegskoncept som sitter i upp till 24 timmar. Starta med att måla läpparna med Lipfinity färg och låt torka i ca 30 sekunder för att därefter applicera top coat gloss. Det här är det ultimata läppstiftet för dig som vill ha ett läppstift med lååång hållbarhet och en snygg glossig touch. Finns i tolv fina färger!

Max Factor Hitta rätt makeup för läpparna 4

Colour Elixir Lipstick: vårdande läppstift

Ett återfuktande och mjukgörande läppstift som förvandlar dina läppar från torra till mjuka på endast 7 dagar. Elixir- formulan innehåller fuktreglerande och mjukgörande ämnen samt antioxidanter vilket ger dina läppar en silkeslen känsla. Passar dig som önskar ett traditionellt läppstift med vårdande effekt. Välj mellan elva underbara färger!

Max Factor Hitta rätt makeup för läpparna 5