Sponsrat innehåll

Vikten av vatten

Ovanför polcirkeln, där naturen är som vildast och klimatet som mest extremt, hittar man några av planetens mest potenta ingredienser. Här börjar Lumenes historia.

En resa från det Nordiska: Rent arktiskt källvatten

Vatten är en nyckel, om inte den primära komponenten, i hudvård. Därför förhåller vi oss väldigt seriöst till det. Vatten är en nödvändig kraftkälla, som gör att alla verksamma ämnen kan sköta sina uppgifter. Huden når stabil fuktbalans och får frisk, vacker lyster.

Finländskt vatten är världens renaste

Nordiskt källvatten är hjärtat i Lumenes alla hudvårdsprodukter. Rent, naturligt källvatten är den bästa hjälpen när huden behöver fukt. Enligt UNESCO:s globala vattenundersökning är finländskt vatten världens renaste. Man kan väl inte tänka sig en bättre källa för hälsa, livskraft och fukt?

vikten av vatten

Kristallklart orört vatten från miljarder år gammal berggrund

Källvattnet i Lumenes produkter filtreras genom det gruslager som bildades under istiden. Detta säkerställer att vattnet är rent och har ett naturligt pH-värde nära hudens eget pH-värde, och vattnet är mjukt och skonsamt för huden. Lumenes hemliga naturkälla ligger i Lappland. Källvattnet stiger med egen kraft ur källan och tas till vara nära källans mynning, vilket säkerställer att vattnet är rent och orört. Detta vatten är underbart mjukt, med lågt pH-värde, perfekt för superladdad återfuktning som förnyar huden.