Löwengrip: Så klarar du vintern

Vännerna på Löwengrips huvudkontor delar med sig av sina bästa tips på hur du inte bara överlever vintern, utan också mår bra under den mörka årstiden. 

LöwengripHQ.jpg

Pingis Hadenius, CEO: Grön juice är min dagliga fix – jag har inte varit förkyld på sex år. Jag promenerar utomhus en timme varje dag och tränar fem till sex gånger i veckan. En av mina skönhetskurer för vintern är att blanda Self-Tan Drops med Sleeping Sensation. Det ger huden en fuktskjuts och samtidigt en snygg, lätt solbrun ton.

Jeanette van Reis, Vice President & Senior Advisor: När det är kallt och grått ute tar jag ett långt, varmt bad. De få timmar när solen visar sig tar jag långa, härliga promenader längs vattnet. Tyvärr blir luften väldigt torr på vintern, liksom min hud. Den fuktgivande masken Sleeping Sensation ansiktsserumet The Serum lugnar och tillför fukt till torr och känslig hud.

Lukas Alexandersson, Online Export Director: Jag mediterar. Det behövs för att vara närvarande i nuet och klara att känna tacksamhet under den mörka årstiden. För visst skulle det vara hemskt att bara ha fokus på vintern som aldrig tar slut? Jag skämmer bort mig själv både på insidan och utsidan genom att smörja ansiktet med The Cream och äta för många lussekatter.

Hannah Molin, Brand Director: Är jag den enda som gillar vintern? Kylan bekommer mig inte. Men jag är inte lika förtjust över min bleka vinterhy – jag mår bättre om jag är lite solbränd. Därför är Löwengrip Luminous Bronze-serien en livräddare för mig (eller vinterräddare, snarare).

Julia Holknekt, Content Manager: Alla vet ju att vintern är foodiesäsongen! Så jag klarar vintern med matlagning. Plus mina tjocktröjor. Och så drar jag mig extra länge på morgonen ibland. Jag använder volymsprejen All Time High i stället för att blåsa håret. Då kan jag sova 15 minuter längre!

Sara Wictorsson, Marketing Director: Mitt vintermantra: andas, slappna av, tillför värme! Jag sänker ner mig i ett ångande varmbad, häller i avslappnande badolja, lägger en hårmask och låter ansiktsmasken City Living utöva lite magi på min vintertrista hy.

Felicia Bagge, Executive Assistant: Mörka vinterdagar dricker jag varm choklad, äter varma bullar och tittar på en film eller fem. För att kompensera för solbristen använder jag Self-Tan Drops så att jag blir lite solbrun utan att behöva jobba på det. Det älskar jag!

Emilia Bentzer, Office Coordinator: Jag tänder massor av ljus och sprider ut, sedan gör jag en kopp te och hetstittar på (nästan) alla filmer som finns på Netflix. För att huden ska överleva och må bra måste den ha fukt. Ansiktskrämen The Cream är perfekt för det. Det finns inget som toppar den! Det gäller för handkrämen Get a Grip också. 

 

Din sökning på "0" gav {1} träffar