Tillbaka till Löwengrip

Nyhet! Level Up – Volumizing

Löwengrip erbjuder prolemlösande och ambitiösa skönhetsprodukter som levererar omedelbara och långvariga resultat. Löwengrip väljer noggrant ut både aktiva och vårdande ingredienser som tillsammans skapar en minimalistisk rutin. Problemlösande produkter för en minimalistisk rutin. Ambitious beauty. Nu lanserar Löwengrip en helt ny volymserie: Level Up – Volumizing som tar din volym till nästa nivå!

Viktlös volym för återfuktad hårperfektion

Löwengrip Level Up hårvårdsserie har utvecklats på efterfrågan av Löwengrips följare som önskat volymprodukter som också är återfuktande och vårdande. Löwengrip Level up är volymserien med rotlyftande effekt som tillför viktlös volym, intensiv återfuktning på djupet och verkar färgbevarande. Hårvårdsserien passar alla som önskar mer volym till sitt hår. Den sofistikerade doften av blommig jasmin och cederträ har röstats fram i ett stort dofttest. Alla produkterna i Level Up serien är utvecklade och producerade i Sverige och är helt veganska.

  • VIKTLÖS VOLYM - Rotlyftande volym med viktlös känsla
  • ÅTERFUKTANDE - Återfuktar och mjukgör utan att tynga ned
  • FÄRGBEVARANDE - Bevarar färgat hår glansigt och fräscht
Löwengrip Level Up

Level Up Volumizing Schampoo

Volymgivande schampo som tillför viktlös volym med en rotlyftande effekt. Intensivt återfuktande och färgbevarande. Håret får maximal volym från rot till topp och känns hälsosamt, mjukt och återfuktat utan att tyngas ned.