Nyhet! Level Up – Volumizing

Löwengrip erbjuder prolemlösande och ambitiösa skönhetsprodukter som levererar omedelbara och långvariga resultat. Löwengrip väljer noggrant ut både aktiva och vårdande ingredienser som tillsammans skapar en minimalistisk rutin. Problemlösande produkter för en minimalistisk rutin. Ambitious beauty. Nu lanserar Löwengrip en helt ny volymserie: Level Up – Volumizing som tar din volym till nästa nivå!

Viktlös volym för återfuktad hårperfektion

Löwengrip Level Up hårvårdsserie har utvecklats på efterfrågan av Löwengrips följare som önskat volymprodukter som också är återfuktande och vårdande. Löwengrip Level up är volymserien med rotlyftande effekt som tillför viktlös volym, intensiv återfuktning på djupet och verkar färgbevarande. Hårvårdsserien passar alla som önskar mer volym till sitt hår. Den sofistikerade doften av blommig jasmin och cederträ har röstats fram i ett stort dofttest. Alla produkterna i Level Up serien är utvecklade och producerade i Sverige och är helt veganska.

  • VIKTLÖS VOLYM - Rotlyftande volym med viktlös känsla
  • ÅTERFUKTANDE - Återfuktar och mjukgör utan att tynga ned
  • FÄRGBEVARANDE - Bevarar färgat hår glansigt och fräscht
Löwengrip Level Up

Level Up Volumizing Schampoo

Volymgivande schampo som tillför viktlös volym med en rotlyftande effekt. Intensivt återfuktande och färgbevarande. Håret får maximal volym från rot till topp och känns hälsosamt, mjukt och återfuktat utan att tyngas ned.

Ett Schampo som ger volym och vårdar

Volymgivande och färgbevarande schampo som adderar maximal volym till ett tunt och fint hår. Doftar jasmin och cederträ.

Löwengrip Level Up – Volumizing Conditioner

Volymgivande och återfuktande balsam med färgbevarande effekt. Vårdar och mjukgör utan at tynga ned håret. Volumizing Condtioner innehåller aktiva ingredienser som balanserar fukthalten i håret och skyddar mot uttorkning. Resultatet blir ett mjuk hår med en naturlig lyster.

Mjukgörande balsam som ger naturlig lyster

Volymgivande och färgbevarande balsam. Har en vårdande och utredande effekt utan att tynga ner håret. Balanserar fukthalten i håret och skyddar mot uttorkning.

Löwengrip Level Up – Volumizing Lotion

Volymgivande och värmeskyddande leave-in-lotion som tillför viktlös volym och fyllighet till hårets längder. Förkortar torktiden och verkar färgbevarande. Ger ett voluminöst resultat med en glansig finish. Berikad med volym och fuktgivande pantenol (provitamin B5) samt volym- och glansgivande solros- och äppelolja. Appliceras i handdukstorrt hår innan föning. Kan även användas som volym och glansgivande stylingprodukt i torrt hår.

Värmeskyddande lotion som förkortar torktiden

Innovativ leave-in lotion som ger volym. Formuleringen tränger djupt in i hårstrået och skapar en svällande effekt. Vilket ger ett voluminöst resultat med en vacker finish.