Kalla-serien växer!

Nu utökar vi vår KALLA-serie med tre nya produkter: En kroppslotion, med bland annat prebiotika som skyddar hudens egna mikroflora. En vårdande duschgel berikad med återfuktande hjortron och hyaluronsyra. Samt en skonsam och effektiv deo med uppfriskande doft av jasmin och citrus.

En hudvårdsserie med hållbarhet och skydd i fokus

Charlotte Kalla är en av Sveriges främsta kvinnliga olympier. Tillsammans med experter på Kronans Apotek har hon utvecklat en hudvårdsserie som både andas hållbarhet och skyddar huden mot yttre påfrestningar genom att stärka den. Serien består av certifierade och närproducerade produkter som har hämtat inspiration från den svenska naturen. Nu utökas den omtyckta KALLA-familjen med tre nya produkter: kroppslotion, duschgel och deo.

Charlotte Kalla tar på sig deodorant i ett omklädningsrum. Foto.

Vårdande duschgel

KALLA Duschgel är bra för daglig användning och skonsam rengöring av hela kroppen. Den har en härligt uppfriskande doft och är berikad med återfuktande ingredienser samt prebiotika som skyddar hudens egen mikroflora.

Tips för träningsväskan

Slipp att packa flera flaskor med dig till träningen. KALLA Duschgel kan även användas som schampo!

Vårdande kroppslotion

KALLA Kroppslotion absorberas snabbt av huden och gör den mjuk och len. Den doftar härligt uppfriskande av jasmin och citrus. Den är berikad med återfuktande ingredienser samt prebiotika som skyddar hudens egen mikroflora.

Hållbar förpackning

Genom hela KALLA-serien har vi tänkt extra hållbart. Samtliga flaskor och tuber i serien består av återvinningsbar plast, och det gäller såklart även de tre nyheterna. Plasten är så kallad bio-plast, som är gjord av sockerrör.

Norrländska ingredienser som skyddar huden

De flesta av produkterna i serien är berikade med ingredienser som är typiskt norrländska – såsom hjortron och ljung. De hjälper till att lugna och skydda huden från yttre påfrestningar. Andra viktiga ingredienser är hyaluronasyra, biohavre och sheasmör som hjälper till att reparera och återfukta huden.

Skonsam deo

KALLA Deo är en skonsam antiperspirant i tub som effektivt motverkar dålig lukt ofh ger en fräsch känsla hela dagen. Den har en uppfriskande doft av jasmin och citrus.

Frisk doft

För KALLA-serien har vi att tillsätta doft till de flesta av produkterna och vi har valt naturligt friska dofter, som ger en uppfriskande och ren känsla.