Hållbarhetsresan med Kalla: Innehåll

Hudvårdsserien KALLA ska hjälpa huden att reparera och återhämta sig efter alla de påfrestningar som den utsätts för, varje dag. Den ska skydda huden mot vind, vatten och extrem kyla, men även torr inomhusluft. Samma höga krav som Charlotte ställer på sig själv ställer hon också på innehållet i sin hudvårdsserie

Certifierat bra för miljön

Serien är miljöcertifierad enligt Eco Cert Cosmos Natural. Det innebär att produkterna har granskats av en oberoende part och att du kan känna dig trygg i att innehållet är bra för både miljön och din hud.

Veganskt och naturligt

Vi har valt ut aktiva ingredienser för hudvårdsserien KALLA där innehållet hämtar sin inspiration från den svenska naturen. Serien innehåller ingredienser som skyddar och reparerar huden och ger den en chans att återhämta sig. Alla nio produkter i KALLA-serien är veganska och har ett högt naturligt innehåll.

767x767 Charlotte Kalla Brand innehåll

Inspiration från Norrland

För Charlotte var det ett naturligt val att inkludera samma ingredienser och dofter som hon är van vid under sina träningspass i de norrländska skogarna. De flesta av produkterna i serien är berikade med ingredienser som är typiskt norrländska – såsom hjortron och ljung. De hjälper till att lugna och skydda huden från yttre påfrestningar. Andra viktiga ingredienser i KALLA-serien är hyaluronasyra, biohavre och sheasmör som hjälper till att reparera och återfukta huden.

Filtrera efter:

Filtrera

Sortering

Visar 9 produkter