Sponsrat innehåll

Makeup-tips för ögon

1. Börja med en hållbar bas

En bra grund är första steget till en vacker ögon-makeup. Börja därför med att jämna ut nyansen runt ögonen och täcka eventuella mörka ringar med en ljusreflekterande concealer som Havre. Applicera därefter ögonprimer Näckros för ett jämnt resultat som håller hela dagen.

2. Välj rätt verktyg

Rätt verktyg är A & O. Använd Eye-shadow brush för att applicera ögonskugga över hela ögonlocket, Precision Eyeshadow Brush för applikation i glob-linjen och Angled Blending Brush för att sudda ut färgen till en perfekt lo

3. En palett med oändliga möjligheter

Använd de ljusa färgerna i ögonskuggskvartetten Lavendel för en fräsch vardagslook, de mörka färgerna för en dramatisk kvällslook eller blanda dem för en djup ögonmakeup som passar alla tillfällen.

4. Välj rätt eyeliner

En mörk eyeliner, som svarta Lava, ger en intensiv blick medan en ljus eyeliner, som Sand, ger en pigg blick. Den vaniljvita färgen dämpar röda ögon och ger ett naturligt utseende då det är mer lik din ögonvita än en kritvit nyans.

5. Fransar i fokus

Välj en volymmascara som Magna och applicera mascaran med sick-sackande rörelser från fransroten och utåt för ett resultat med maximal volym. Ögonfransar med mycket volym ger dig en vacker blick.