Sponsrat innehåll

Hållbar skönhet – med Agneta Sjödin

Med en gemensam värdegrund om en hållbar framtid har IDUN Minerals valt att ingå ett långsiktigt samarbete med TV-profilen och författaren Agneta Sjödin. Gemensamma krafter ger möjligheten till att sprida en medvetenhet kring produktion och innehåll av kosmetik och hur du som privatperson gör bra val både för dig själv och miljön.

I samarbete med Agneta Sjödin

– Ett samarbete med Agneta Sjödin kändes helt naturligt med tanke på hennes stora intresse för miljö, natur och en hållbar livsstil. Vi och hela skönhetsbranschen står inför en massiv utmaning där omställningen måste börja idag. Agneta delar dessa grundläggande och positiva värderingar. säger Göran Agardh, VD och grundare av IDUN Minerals. Agneta berättar här om samarbetet med IDUN Minerals, skönhetsrutiner och hjärtefrågor.

Vad är hållbar skönhet för dig?

Hållbar skönhet handlar för mig om medvetenhet och att det finns ett tänk hela vägen från innehåll till produktion och transport. Eftersom jag har ett medvetenhetstänk kring allt jag gör, som vad jag äter, hur jag tränar och mediterar, så vill jag också veta vad jag har närmast huden och att det är tillverkat lokalt.

Hur ser din skönhetsrutin ut?

Jag gillar det enkla! Jag vill ha en kräm där jag kan få "allt i ett" - en kräm som återfuktar, ger lyster och som kan bäras dag som natt. Jag reser mycket, därför vill jag ha lätt packning och efterfrågar därför mer skönhet och mindre förpackning helt enkelt.

Hur kommer det sig att du vill samarbeta med IDUN Minerals?

IDUN Minerals är ett medvetet företag, de har ett hjärta, vill kundens bästa och hänger med i tiden med deras tänk kring hållbarhet. Jag gillar också kopplingen mellan IDUN och den nordiska mytologin som ligger mig varmt om hjärtat.

Vad är det du gillar med IDUN Minerals produkter?

Med deras produkter får jag mycket kvalitet för pengarna. Hudvårdsprodukterna är bra ur flera perspektiv. De ger huden lyster, fukt och dessutom känns det bra innifrån att välja ett hållbart alternativ.

Idun-agneta-767x767
Agneta-Sjödin-Idun-767x390