Sponsrat innehåll

Guide till smokey eyes-makeup

1. Grunden för en vacker ögonmakeup är basen, börja därför med att jämna ut nyansen runt ögonen och täcka eventuella mörka ringar med en ljusreflekterande concealer som Havre. Applicera därefter ögonprimer Näckros över hela ögonlocket för ett jämnt resultat som håller hela dagen.

2. Använd en ögonskuggspalett, med jordnära färger i både skimrig och matt finish, Lavendel passar de flesta tillfällen och ögonfärger. Applicera den ljusrosa skuggan i paletten över hela ögonlocket och arbeta den upp till brynbenet med hjälp av Eyeshadow Brush.

3. Använd Precision Eyeshadow Brush för att applicera high-lighter i inre ögonvrån.

4. Applicera den skimrande lila ögonskuggan över ögonlocket upp till globlinjen med hjälp av Eyeshadow Brush.

5. Applicera den bruna ögonskuggan längs med den övre och nedre franslinjen med hjälp av Precision Eyeshadow Brush.

6. Lägg den mörklila ögonskuggan i globlinjen och som ett V ned mot ögonfransarna med hjälp av Precision Eyeshadow Brush.

7. Sudda ut färgerna med hjälp av Angeled Blending Brush, förett naturligt resultat.

8. Avsluta med att svepa volymmascaran Magna, över ögonfransarna. Formulan ger dig dramatiska fransar med mycket volym och vacker böj som öppnar upp din blick.

9. Applicera den flytande eyelinern Kol, längs med den övre fransraden och eyelinerpennan Aska, längs med vattenlinjen för en intensiv blick.

10. Använd ögonbrynspennan Lönn, för att forma ögonbrynen och rama in din look. Vaxet i pennans formula gör att resultatet håller hela dagen

smokey-eyes-image