Glow Booster & Hydrating Booster - två nya glowhjältar

De verkar omedelbart och djupgående, tillför fukt, lyster och reducerar fina linjer – beroende på vad din hud har för behov. Med nyheterna Glow och Hydrating Booster skräddarsyr du din hudvård.

Hudens behov förändras

Matt, torrt, ojämnt och kvissligt – plötsligt funkar inte dina så pålitliga hudvårdsprodukter lika bra längre och huden tycks protestera. Vad är det som händer? Har de bytt ingredienser i krämerna? Men nej, det har de inte. Faktum är att dina hudvårdsprodukter är precis lika bra som alltid. Men nu är det dags att ta den fungerande hudrutinen till nästa nivå. För huden, som är ditt absolut största skydd mot smuts, bakterier, virus – ja allt som finns omkring oss naturligt, har olika behov genom vardagens och livets olika skeden.

ACO Glow Booster & Hydrating Booster

Kroppens egna fuktkräm minskar

Om du i en period stressar mer, sover sämre, vistas i torra eller kalla miljöer, händer det saker med huden. Bland annat minskar produktionen av hyaluronsyra, som är kroppens egenproducerade fuktkräm ämnad till att skydda huden och hålla den smidig. Nivån av de för huden så viktiga antioxidanterna minskar också – och dessutom kan det bli en skev produktion av melanin, som ska skydda dig från solens farliga strålning. Att du åldras och din hud mognar, gör också att dessa processer påskyndas.

Två superserum för huden

Så när livet och omständigheterna förändras – förändras hudens behov. Därför har ACO:s laboratorium sedan tidigare tagit fram tre serum som kompletterar din hudvårdsrutin och som du enkelt kan skifta mellan, beroende på vad din hud behöver just nu. Nu har två helt nya serum med unika egenskaper sett dagens ljus: Glow Booster och Hydrating Booster. Med hjälp av dem kan du skräddarsy din hudvårdsrutin för livets alla tillfällen och se till att huden håller sig frisk, stark och fräsch.

ACO Glow Booster

ACO Glow Booster är ett mycket koncentrerat och effektivt vitamin C-serum som minimerar matthet, förstärker hudens lyster och synbart jämnar ut hudtonen samt minskar pigmentfläckar.

ACO Hydrating Booster

Aco Hydrating Serum är ett mycket koncentrerat och effektivt serum med trippel hyaluronsyra och provitamin B5 som ger omedelbar, intensiv och långvarig återfuktning djupt in i huden. För en spänstig hud med hälsosam lyster.

Slätar ut fina linjer

Båda serumen är djupverkande och proppade med aktiva ingredienser. De verkar här och nu – såväl som långsiktigt. ACO Hydrating Booster är högkoncentrerad och effektiv och verkar genom trippel dos av superfuktgivaren hyaluronsyra och barriärstärkaren panthenol (provitamin B5) som ger omedelbar, intensiv och långtidsverkande fukt på djupet. Serumet gör din hud mer elastisk, återfuktar, slätar ut fina linjer och stärker hudbarriären.

Tillför lyster och jämnar ut hudtonen

Systerserumet ACO Glow Booster är ett högkoncentrerat och effektivt vitamin C-serum som minskar matthet, ökar lystern, tillför fukt, jämnar ut hudtonen och minskar pigmentfläckar. C-vitamin, som är en kraftfull antioxidant, skyddar också huden från att skadas av fria radikaler. Dessutom innehåller serumet enzymet papain, som är milt exfolierande och tar bort döda hudceller. Resultatet är en fräsch lyster och mjukhet som håller i sig över tid.