Hållbarhetsresan med Kalla: Funktion

För att kunna fajtas i den absoluta toppen kan ingenting lämnas åt slumpen. Träningen är viktig, men återhämtningen är minst lika viktig. Samma sak gäller för huden.

En enkel och effektiv grundrutin

Med ett hektiskt schema behöver hudvården vara enkel och effektiv. En enkel hudvårdsrutin med KALLA Certifierad Hudvård består av att tvätta hyn och lägga på en dagkräm. Det räcker som en daglig rutin för att skydda och reparera hyn, samtidigt som den får chansen att återhämta sig.

Extra fukt

Dessutom kan huden behöva extra fukt och gärna något lugnande serum. Det är särskilt viktigt i vårt tuffa nordiska klimat med torr och kall luft. Nyckeln till frisk hud är att tillföra djupt återfuktande produkter för att kunna bibehålla god hudhälsa – året om.

767x767 Charlotte Kalla Brand Foot funktion

Grunda med ett serum

Både i skidspåret och som hudvårdsrutin är ”lager på lager” en bra lösning. Ett serum utgör grunden, eftersom det är den produkt som bäst penetrerar ner i det yttersta hudlagret. Applicera serumet innan dagkrämen. Med en lätt konsistens och en hög koncentration av aktiva ingredienser återfuktas huden djupare.

Filtrera efter:

Filtrera

Sortering

Visar 9 produkter