Eucerin: Detta är Generation Eucerin

#generationEucerin är en hyllning till alla relationer och band som finns mellan människor genom livet, oberoende av ålder. Släktskap, vänskap, föräldraskap. Mentorskap, systerskap och partnerskap. Relationerna som ger oss glädje, trygghet och kraft.

Eucerin är stolta över att presentera 2018 års fyra fantastiska ambassadörer för #generationEucerin.

  • Kristin Kaspersen en välkänd och mycket omtyckt författare, programledare, hälsoinspiratör och entreprenör tillsammans med sin äldste son Filip Kaspersen Lamprecht modell och TV-stjärna
     
  • Duo nummer två är den folkkära artisten Jill Johnsson som underhållit hela svenska folket från både scenen och i TV-rutan sedan hon var 13 år, tillsammans med sin bonusdotter Felicia Fleicher Werner som är smyckesdesigner, entreprenör och engagerad djurvän.

 

 

Kronan_headers_v2_#generationeucerin 1157x260.jpg

Kristin Kaspersen

Kristin sprider mycket glädje och kärlek i tv-rutan och med sina uppskattade böcker och inlägg på sociala media. Hon har alltid tagit hand om sin hud och och bra rutiner har blivit allt viktigare med åren. God hudvård har varit viktigt, både för sin och sina barns hud. 

Kristins favoritserie hos Eucerin är guldserien (HYALURON-FILLER + ELASTICITY). Ansiktsoljan i serien är en produkt som följer med henne på flygresor. Oljan hjälper huden att må bra i den torra flygplansluften. Rengöringsprodukterna ur DermatoCLEAN-serien finns alltid med var hon än befinner sig då hon aldrig slarvar med att rengöra sin hud.  

 

 

Filip Kaspersen Lamprecht

Filip är en mycket omtänksam och härlig kille, någon som många ungdomar ser upp till. Det många kanske inte vet är att han under tonåren hade en del proble med akne. Det var en jobbig period och som bidrog till dåligt självförtroende. Så fort orenheter dyker upp kommer oron över at få "dålig hud" upp och därför tycker Filip att det är viktigt att han tar hand om sin hud. Men hudvård ska vara enkelt och därför gillar han DERMOPURIFYER OIL CONTROL serien som har tydliga 1-2-3 steg att följa.

 

 

Jill Johnson 

Jill är stolt, stark och genuin person som också är en av Sveriges mest folkkära artister. Eucerins generationskampanj tycker hon är otroligt fin och hon har därför, tillsammans med sin bonusdotter Felicia valt att bli ambassadörer. Jills favoritprodukt är HYALURON-FILLER CONCENTRATE som med hennes egna ord är en riktig "fuktfest".

 

 

Brandstore_landningssida_Jill.jpg

Felicia Fleischer Werner

Felicia är en omtänksam entreprenör, djurvän och talangfull smyckesdesigner. Hon driver sitt egna företag Fleischer Werner, som designar stilrena, moderna smycken som är en hyllning till familjen.

Aquaphor, DERMOPURIFYER SKIN RENEWAL TREATMENT och Photoaging Control Sun Cream Tinted CC Medium SPF50+ är två favoriter som Felicia tycker är perfekt att använda i sin dagliga make-up rutin.  Perfekt att den samtidigt skyddar ansiktet från solens strålar.

 

 

Brandstore_landningssida_Felicia.jpg

Eucerin, senast uppdaterad 2018-12-04

Din sökning på "0" gav {1} träffar