Tillbaka till Emma S.

Sponsrat innehåll

Emma Wiklund om torr och känslig hy

Det är inte alltid lätt att hitta rätt hudvårdsprodukter och framförallt inte om man har torr och känslig hy. Emma S. hudvårdsserie sensitive är framtagen för att motverka just dessa hudproblem.

Emma, hur mår din hud på hösten?

– Jag har blandhy och måste alltid anpassa mina produkter efter årstid för att hålla huden fräsch och återfuktad. Under höst och vinter blir luften kallare och torrare och dessutom växlar vi mellan den kalla luften ute och torr luft inne vilket gör huden lätt kan hamna i obalans, då är sensitive-serien perfekt. De naturliga oljorna i produkterna är specifikt utvalda för sina egenskaper att lugna, mjukgöra, återfukta och svalka huden.

Har du själv upplevt perioder av känslig hy?

– Absolut. Framförallt om jag är stressad eller sjuk. Under stressiga perioder sover jag oftast sämre och kanske slarvar med mat och träning. Är jag t.ex. förkyld kan jag helt enkelt behöva lite snällare produkter och då är min sensitive-serie perfekt.

Emma S vårda torr hy

Vilket är det bästa råd du själv fått?

– Slarva aldrig med rengöringen, gör en enzympeeling en gång i veckan, använd solskydd och smörj alltid in dig ordentligt.