Tillbaka till Emma S.

Sponsrat innehåll

Emmas tips för en perfekt sommarlyster

Vem vill inte ha en frisk och välmående hy med ett naturligt glow? Det som tidigare kallades persikohy kallas numera för lyster, men hur får man till den där naturliga fräschören i hyn? Med rätt exfoliering, massor av fukt, lite oljor och fusk kommer du en god bit på vägen.

Så får du en härlig sommarlyster - steg för steg

Börja med att lägga till ett par enkla steg i din hudvårdsrutin.

1. Städa rent huden med en peeling

Börja med att hålla din hudyta slät med hjälp av en bra peeling. AHA- och BHA syror som finns i Emma S. Treatment Enzyme Peel tar bort allt matt och grått i huden på en minut genom att lösa upp döda hudceller. Du ser resultatet direkt.

Emma S. - Emmas tips för en perfekt sommarlyster

2. Vitamin-C för att boosta glowet

Energiboosta din hy varje morgon med Emma S. Vitamin C 10 Booster. Klappa in en liten mängd som ett första steg, gärna lite under ögonen också. Vitamin C ger din hy en jämnare hudton och en riktig energikick.

3. Fukt, fukt och mera fukt

Ge din hy massor av fukt med ett serum och en bra fuktkräm för din hudtyp. Har du inte använt serum tidigare så testa Emma S. Moisturising Serum som innehåller både medium- och lågmolekylära Hyaluronsyror. Serumet passar alla åldrar och hudtyper. När du smörjer in dig med din fuktkräm, se till att din hy blir ordentligt återfuktad och följsam. Ibland kan du behöva smörja in dig lite mer än vanligt.

4. Skydda huden med lystergivande olja

Kapsla in fukten med hjälp av Emma S. Botanical Glow Oil. Det är jätteviktigt att din skyddande hudbarriär får både fukt och fett för att må riktigt bra. Kaktusfikonfröolja, Avokado olja och Morotsolja ger din hy skyddande antioxidanter, fukt och en fantastisk lyster.

5. För extra sommarlyster - mer Glow-oil

Till sist, fuska lite med hjälp av en lystergivande produkt. Addera några droppar Emma S. Botanical Glow Oil i din fuktkräm eller använd en lystergivande highlighter. Applicera på kindbenen, näsan, hakan, pannan och direkt under ögonbrynet.

Helheten gör skillnad

Ta hand om insidan också. Rätt kost, antioxidanter och bra träning kommer också ge din hy en fin lyster, och få dig att må bra!