Tillbaka till Emma S

Sponsrat innehåll

Så räddar jag min stressade hy

Jag älskar att ha många järn i elden. Men att leva i en stressig tillvaro sätter lätt sina spår hyn. Om du också lever i fart och fläkt har du säkert märkt samma sak. För att motverka stressens negativa effekter på hyn krävs därför lite extra omsorg.

Här får du mina bästa hudvårdstips för att pigga upp huden:

  • På kvällen brukar jag göra en 1-minuts enzympeeling för att ge min hy ny lyster. Efteråt smörjer jag in mig med min nattmask, Treatment Overnight Repair Mask och sover med den.
  • Investera i ett serum för att boosta huden med fukt och använd innan både dag- och nattkräm. Moisturising serum tränger ner på djupet och gör skillnad.
  • En riktigt bra concealer är räddaren i nöden när man fått för lite sömn. Hitta rätt färg och konsistens för din hudtyp och applicera den i bra ljus så att det inte blir för mycket.
  • En uppfriskande dusch med Moisturising Facial Mist är ett perfekt sätt att återfukta din hy under dagen. Spraya över din makeup.
  • Blir det för mycket i kalendern så se till att boka av det som inte är måsten och prioritera sömnen. Sömn är ju trots allt det absolut bästa skönhetstipset.

Se alla produkter från Emma S.

Emma S Rädda stressad hy