Sponsrat innehåll

Julklappstips från Emma, grundaren av Emma S

När Emma var liten brukade hon ge sin pappa en grön tallbarrstvål i julklapp. Tvålen var avsedd att användas i duschen som hörde till bastun nere i källaren och det var där den också alltid hamnade. Inget bastubad utan tallbarrstvål! Emma berättar - “tyvärr visste jag inte att den där tvålen var väldigt, väldigt dryg och den brukade inte på långa vägar gå åt på ett helt år, men min pappa höll god min, såg alltid lika glad ut och bytte diskret ut den gamla till den nya.”

Något för alla

Att ge bort någons favoritkräm eller helt enkelt någon ny skönhetsprodukt i julklapp brukar alltid vara uppskattat. Vissa har full koll på vad som ska köpas och införskaffar oftast samma favorit varje år. Men känner du dig lite vilsen i skönhetdjungeln så kommer här ett par snabba julklappstips som faktiskt passar alla.

Till tonåringen

Egentligen är det 3-steg i hudvårdsrutinen som är viktigast för oss alla att följa. Rengöring, peeling och fukt. Att tidigt lära tonåringar att enkelt ta hand om sin hy är väl investerad tid. De kommer att tacka dig sen.

  • Cleansing facial wash – löddrande ansiktstvål som kan användas morgon och kväll.
  • Treatment enzyme peel – 1 minuts peeling som håller lite fetare hy i bra balans.
  • Moisturising intense cream – perfekt återfuktande 24 timmars-kräm som kan användas både morgon och kväll.
EmmaS Julklappstips 767x767

Till en mer mogen hy

Egentligen är hudvård den perfekta julklappen tycker Emma. Man använder sina produkter varje dag och man vet att dom förr eller senare tar slut. Här är tre perfekta produkter till en lite mer mogen hy.

  • Ageless day cream eller Ultimate day cream – lyxiga dagkrämer som passar en mer mogen hy. Återfuktande, lystergivande och reparerande.
  • Treatment niacinamide formula – en vitamin B3-kräm som jobbar med att minska synligheten av förstorade porer och förebygga pigmentförändringar.
  • Cleansing oil – en skonsam och lyxig rengöringsolja som tar bort make-up och orenheter utan att torka ut huden. En personlig favorit hos Emma.

Presenter som passar alla

Vem blir inte glad över ett lyxigt Body-kit med väldoftande lotion, wash och olja. Emma S Body-produkter finns i två olika dofter och serierna är baserade på naturliga botaniska oljor som håller din hud mjuk, len och återfuktad hela dagen.

  • Warm fig and bergamot – en varm och lyxig doft med noter av fikon och bergamott som får en att längta efter en varm sommarmorgon i södra Frankrike. Den här doften är som att göra en liten resa tillbaka till sommaren. Perfekt i decembermörkret.
  • Fresh grapefruit and lilies – en härligt uppfriskande doft med noter av röd grapefrukt, mandarin och liljor som piggar upp och ger härlig energi.