Tillbaka till Emma S.

Sponsrat innehåll

Emmas bästa 50+ hudvårdstips

Emma S. skapar hudvård som kombinerar det bästa från vetenskapen och naturen för att kunna erbjuda säkra och effektiva produkter med bevisad effekt. Här kan du läsa Emmas personliga tips för att ta hand om din hud på bästa sätt.

Emmas tips

  • Anpassa din hudvård efter din ålder. Man har olika behov eftersom huden hela tiden förändras. Det gör verkligen skillnad.
  • Använd serum! Har du inte upptäckt dessa magiska droppar ännu så är det dags att göra det nu. Ett serum har en lättare konsistens och högre halt aktiva ingredienser. Det tränger ner lite djupare och gör verkligen jobbet. I kombination med dag- och nattkräm blir effekten så mycket bättre.
  • Nytt smink! Det kan vara bra att se över sin sminkväska. Jag har t.ex. nästan helt slutat använda puder eller för tjocka foundations då de brukar avslöja mer än täcka över. Jag använder numera hellre en lättare BB- eller CC kräm och så har jag bytt ut mitt puderrouge till ett mjukare krämrouge som jag applicerar med fingrarna.
  • Träna och se till att få upp pulsen när du gör det. Man vet att det boostar cellförnyelsen och pumpar ut syre till cellerna.
  • Få fram ny lyster med en enzympeeling som tar bort döda hudceller och piggar upp din hy på bara 1 minut. Ett enkelt knep för vackrare hy!
Emmas bästa 50plus hudvårdstips