Tillbaka till Emma S.

Sponsrat innehåll

Emma Wiklund: ”Bad skin day – Nej tack!”

Om min hy är på dåligt humör så blir jag det också. Ok, det kanske låter lite överdrivet, men faktum är att vi är många som tappar både lite självkänsla och självförtroende när huden inte är på topp. Dålig hy kan ju bero på flera olika saker. Livsstil, allergier, stress, hormoner eller helt enkelt dåliga hudvårdsrutiner och fel produkter.

Emmas hudvårdsrutin i 5 steg Alla pratar om hur viktigt det är med bra hudvårdsrutiner, men vad innebär det? Vad är det grundläggande som man ska göra? Jag brukar prata om att det är tre viktiga moment inom hudvård som man aldrig får slarva med. Rengöring (morgon och kväll) peeling (1-2 gånger i veckan) och någon form av kräm varje dag.

Om du sköter de här stegen dagligen och veckovis med produkter som passar din hudtyp och ålder så kommer du att se skillnad. Och tro mig, det behöver inte ta så lång tid.

Emma S. bad skin day

1. Rengöring Slarva aldrig med rengöringen. Jag kör 3 steg varje kväll för att få bort både smink och smuts ordentligt. Först Melting cleansing balm eller någon form av oljerengöring för att lösa upp smuts och smink, sedan en löddrande ansiktstvål för att få en vattentvätt och till sist Jasmin facial toner – ett pH-balanserande ansiktsvatten för att få ett perfekt avslut.