Sponsrat innehåll

Ingredienser och forskning

Caudalie har sitt eget team av forskare och kemister i laboratorier som är baserade i Frankrike. Samarbetet med professor Vercauteren har resulterat i flera stora globala patent. Vindruvor är en outtömlig naturresurs och det är därifrån Caudalie hämtar sin inspiration. Utöver patenten har de även utvecklat ett brett utbud av exklusiva verksamma ämnen med enastående fördelar för huden.

Vindruvspolyfenoler

Den kraftfullaste antioxidanten i växtriket, den bekämpar fria radikaler (UV, föroreningar, stress etc.) som är orsaken till 80% av vårt åldrande.

Resveratrol från vindruvsstjälk

Det stimulerar kollagen- och elastinproduktionen, hämmar glycation (som är orsaken till djupa rynkor) och dess källa samtidigt som huden återfår sin tjocklek.

Viniferin från vindruvssjälkens sav

62 gånger mer effektiv än C-Vitamin. Är effektiv mot alla typer av missfärgningar. Då det är en helt naturlig ingrediens passar den alla hudtyper, även den känsliga.

Organiskt vindruvsvatten

Växtvatten rikt på spårämnen, vitaminer och polysackarider.

Vindruvsolja

En ovärderlig källa från vinstockarna, vindruvsolja innehåller ett högt koncentrat av omega 6 och vitamin E som har vårande och reparerande egenskaper.

Vinolevure®

Extraherad från vinjäst, stärker hudens immunförsvar.

Caudalie vindruvor