Ekologiska stylingtips

Serien Organic Hair från Björn Axén hjälper dig att framhäva din egna naturliga skönhet. Vårda håret med produkter som är ekologiska, veganska och tillverkade i Sverige.

Få ett naturligt fall

Om du tillsätter fukt i långt hår så kommer hårets fall fram på ett fint och naturligt sätt. Låt håret självtorka i Organic Universal Styling Creme som återfuktar och ger snygg textur.

Oavsett längd så kan du använda Organic Caring Hair Oil för att liva upp och ge glans till ditt hår. Applicera några droppar av oljan i längderna och topparna. Jämna ut håret genom att stryka med händerna längs ytan för att få småhår att lägga sig.

Björn Axén Ekologiska stylingtips

Naturliga hårsmycken

Bygg ditt eget smycke av vackra blad och blommor från trädgården. Fäst med hårnålar, till exempel bakom örat.

För dig med kort hår så ger Organic Texturizing Salt Water Spray en naturlig stadga. Applicera sprayen och låt den självtorka eller föna försiktigt med den bena du önskar. Frisyren ska kännas formbar och naturlig även när den är färdigstylad.

En modern klassisker

En klassisk page är alltid rätt. Du får en modern och skön känsla med Organic Texturizing Salt Water Spray. Mjuk strävhet och en avslappnad styling gör pagen extra fin. Applicera lite extra Organic Texturizing Salt Water Spray även när håret är torrt, för en lätt stökig look.

Björn Axén Ekologiska stylingtips 2

Återfukta lockigt hår

Lockiga hår är oftast torrare i sin natur och behöver extra fukt för att lockarna ska komma till sin rätt. Därför är det extra viktigt med rätt produkt. Applicera balsamet i hela håret, även ned i hårbotten, och låt verka några minuter innan du sköljer noggrant.

Organic Universal Styling Creme ger massor av bounce i lockarna. Applicera i hela håret. Om du vill ha definierade lockar så tvinna varje lock när den är fuktig och låt torka. Behöver dina lockar extra hjälp så föna försiktigt, helst med en diffuser.

Björn Axén Ekologiska stylingtips 3