Förebygg ålderstecken med Blue Therapy

Med åren förlorar konturerna i ansiktet sin definition och från 25-årsåldern försvinner cirka 1 procent kollagen per år från huden. Resultatet blir en slappare hud med mindre elasticitet. Förebygg ålderstecken med Blue Therapy dag- och nattcreme.

Steg 1: Förbered din hud

Förstärk effekten av din dagcreme med Biotherm Life Plankton Elixir Serum för alla hudtyper. Serumet används föredin dagcreme som det första steget i varje rutin. Huden stärks och återfuktas så den upplevs synligt förbättrad efter bara 8 dagar.

Steg 2: Lyft med uplift day

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Cream creme är berikad med ett extrakt av röda alger och ger fastare hud. Den uppfriskande olja-i-vatten-formulan med röda alger ger din hud en rosig lyster samt en sammetslen och jämn känsla. Crèmen har en behaglig och fyllig konsistens som sveper in huden i fukt och ger den en silkeslen känsla. Använd på morgonen på ren hud, efter ditt serum. Applicera crèmen från mitten av ansiktet och fortsätt ut mot hårfästet i uppåtgående rörelser.

Blue therapy 720x720

Steg 3: Gör natten fantastisk

Biotherm Blue Therapy Night är en uppstramande och behaglig nattcreme för alla hudtyper. Cremen förbättrar hudens elasticitet samt förebygger och motverkar pigmentförändringar, rynkor och gör huden fastare.

Biotherm Blue Therapy Night

Nattcremen vårdar och skyddar huden mot fuktförlust under natten så att du vaknar upp till en fräschare och slätare hud med en rosenskimrande finish.