Sponsrat innehåll

Bekämpa torr hud vid flygresor

Den torra luften i flygplan orsakar snabbt torr och stram hud. Återfukta huden och få ny lyster med Aquasource Everplump.

Luften ombord på flygplan är extremt torr och många upplever att de får fuktfattig och torr hud på flygresor. Förebygg den känslan genom att behålla en bra fuktnivå i huden genom att dricka mycket vatten, undvika kolsyrade drycker och undvika salt mat. Men använd också en lugnande fuktighetscrème för ansiktet som du applicerar under flygningen. Den gör inte bara huden mer återfuktad och skyddar den mot torrhet – utan känns också helt fantastiskt.

Biotherms Aquasource Everplump jämnar ut och mjukgör din hud. Den har även en effekt som upplevs förnyande och är därför perfekt att använda under din flygresa. Denna återfuktande balm-gel består av tusentals droppar som gör att de återfuktande egenskaperna förstärks, vilket är särkilt bra när luften är mycket torr. Naturligtvis hjälper Biotherms stjärningrediens Life Plankton™ de andra ingredienserna i formulan att tränga in i huden.

Aquasource Everplump tas snabbt upp av huden utan att göra den klibbig. Du känner dig återfuktad och torrhetsrynkor blir synbart utslätade. Crèmen täpper inte till porerna och den känns både mjuk, behaglig och silkeslen. Den fräscha känslan gör en lång flygresa lite mer behaglig.

Biotherm Bekämpa torr hud vid flygresor