MENY

ACO. Noga utvalt, noga bortvalt.

BANNER2 1780x480.png

Att hitta den perfekta sammansättningen av hudvård är en konst som vi på ACO utvecklat i egna laboratorier sedan 1939. På ACO är vi experter på hudvård. ACO föddes ur kunniga apotekares önskan att blanda krämer av rena och hudnära råvaror. 

I namnet, Apotekets Composita, finns över 70 års kunskap, förvärvat genom forskning och produktutveckling i egna laboratorium utanför Stockholm. Idag, över 70 år senare är kunskap fortfarande den viktigaste ingrediensen, för dig betyder det skonsamma produkter som din hud mår bra av.

ACO:s produkter är speciellt utvecklade för det nordiska klimatet och är kända för att vara skonsamma mot huden. Ett fåtal rena och noga utvalda råvaror med tydlig funktion och inga onödiga tillsatser, är lika med kvalitativ hudvård. Alla produkter är kvalitetssäkrade genom noggranna studier och säkerhetsdokumentationer.

BANNER5 1800x1180.png

Fukt är något som ligger oss extra varmt om hjärtat. Helt enkelt för att det är en av de viktigaste grunderna för fräsch och frisk hy. Och för att det effektivt motverkar rynkor och fina linjer.

Hur mycket vi än älskar Norden, så är det en plats som inte alltid är så snäll mot vår hud. Därför finns ACO, så att vi kan fortsätta njuta av den friska, men torra, luften. Samtidigt som din hud alltid får precis den fukt den behöver.

Se alla produkter från ACO