MENY

Tips för mer lust!

RFSU_landningsida_desktop_mer lust.jpg

RFSU_landningsida_mobil_mer lust.jpg

Precis som tankar och prat om mat gör att man blir hungrig, kan tankar och fantasier om sex föda lust och känslan av kåthet. Ibland finns redan lusten där men störs av annat som tar vår uppmärksamhet. Det finns flera sätt att få syn på den eller för att locka fram den.

Kommunikation

Att kommunicera gör att vi förstår varandra bättre. Genom att prata, och att lyssna, kommer vi varandra närmare

Tanke

Visste du att lusten börjar i hjärnan? Hjärnan är det viktigaste hjälpmedlet för att känna lust. Sexuella fantasier och tankar om sex är centralt för lusten

Variation

Den som har svårt att känna lust till sex behöver ofta nya idéer och nya infallsvinkar. Det finns olika sätt att ha sex på, förutom penetration. Massage, eller bara att känna närhet utan krav på sex, kan öka lusten.

Tid

Utrymme för sex uppstår inte minst av sig själv. Inte minst föräldrar med barn i småbarnsåren har ofta svårt att hitta ork och tid för sex. En lösning kan vara att avsätta gemensam tid för sex eller för att upptäcka, känna och uttrycka lust.

Kosttillskott

Att använda lustgivande kosttillskott kan vara ett sätt för att få till en förändring. Dels ökar medvetenheten om vilken lust vi faktist känner. Dels skapas lustfyllda tankar och förväntan om att känna ännu mer, och starkare. Att använda Lust och Energi kosttillskott kan öka chanserna att uppleva större lust.

Massage & Glidmedel

Att använda massage – och glidmedelsprodukter kan vara ett sätt att utforska kroppen. Att experimentera kan kännas både skönt och spännande.

Se alla produkter från RFSU