Scholl Fot- och Nagelvård

Scholls produkter ger dig lena och mjuka fötter, vackra naglar och bekväma fötter både till vardags och även när du går i högklackat. Ta hand om fötterna!

Förmodligen bryr du dig om ditt ansikte, ditt hår och resten av kroppen men alla kanske inte kommer ihåg att bry sig om fötterna. Med Scholls produkter är det lätt att hitta rätt för just dina fötter. Scholl hjälper dig att få de där fötterna du gärna visar upp. Varje dag går och står vi mycket och när fötterna känns bra är det lättare att må bra. Ta hand om dina fötter och ge dem det bästa som finns! De har jobbat hårt, precis som du.

Med Scholl Velvet Smooth kan du snabbt och lätt få en skön fotkänsla. Använd Scholl Velvet Smooth elektrisk fotfil för att snabbt, enkelt och effektivt ta bort hård hud och ge en silkeslen yta. Ge sedan dina fötter ett avslappnande, rengörande och uppmjukande Velvet Smooth fotbad. Avsluta din rutin med Velvet Smooth intensivt serum, en intensivt mjukgörande fotkräm som verkar både direkt och under lång tid. Scholls elektriska fotfil och tillhörande sortiment ger dig fantastiska fötter direkt!

Din sökning på "47" gav {1} träffar

Alla produkter | Scholl

Din sökning på "47" gav {1} träffar