Proactiv

Njut av en hy utan finnar tack vare Proactiv+. Att få en hy som är fri från finnar och som är vacker och fräsch är nu ännu enklare tack vare Proactiv +.

Vårt 3-stegssystem hjälper dig att bli fri från finnar och förebygger samtidigt förekomsten av nya. Proactiv + är ett 3-stegsystem som är speciellt framtaget för att eliminera befintliga finnar samtidigt som det förebygger uppkomsten av nya. Över hela världen, använder miljoner människor Proactiv för att få hjälp med att bli av med sina finnar och sin orena hy.

Proactiv + är ett 3 – stegsystem som är sammansatt för att hjälpa dig att få bukt med dina utbrott och ge dig en hy fri från finnar och orenheter. Använd Proactiv + 3-stegsystem varje dag för att uppnå bästa möjliga resultat för din hy. 3 enkla steg för att bli fri från finnar. Använd Proactiv + som ett första steg för en hy fri från finnar och pormaskar. Ett lätt sätt att få en hy utan finnar. Proactiv + kan du använda överallt på kroppen där du har finnar, pormaskar eller kvisslor. T.ex. på ryggen, bröstet eller låren.

Steg 1; Skin Smoothing Exfoliator öppnar upp porer som blivit igentäppta och rensar bort döda hudceller. Steg 2; Pore Targeting Treatment riktar ner salicylsyra i porerna. Steg 3; Complexion Perfecting Hydrator är det sista steget som tillför fukt och verkar vårdande.

Proactiv + verkar både genom att hjälpa till att få bort existerande finnar och förebygger samtidigt att nya finnar uppstår. Vi vet att ett system mot finnar inte bara måste vara effektivt, för att vara lyckat måste det även vara lättanvänt och kännas angenämt att använda- och det är precis det som Proactiv + är.

Din sökning på "0" gav {1} träffar