Sponsrat innehåll

6 tips och tricks för skönt förspel

Nedan får du 6 tips om hur du kan krydda upp ditt förspel. Kom ihåg att förspel inte enbart behöver ske hemma, och du behöver inte vara helt naken för det.

Förspel

En snabbis kan vara superhett, men många gånger är sex bäst om det har varit ett bra förspel innan. Särskilt om det har varit länge sedan ni varit intima med varandra. I ett förspel finns vanligtvis stort fokus på varandras kroppar, det bidrar till att bygga upp intensitet och komma närmare varandra.

Skicka sexiga meddelanden eller bilder till varandra

Ett sexigt meddelande eller bild kan få fantasin igång hos din partner. Skicka ett meddelande och berätta att han ser bra ut eller skriv till henne om att du vill kyssa hennes kropp. Om du tycker att det är roligt kan du alltid gå in i mer detalj under dagen.

Durex förspel

Kyss, kyss och kyss ännu mer

Försök kyssa varandra, se om du kan få till känslan av att ni kysser varandra för första gången igen. När du har varit tillsammans med någon ett tag, kan en kyss snabbt bli till en rutin. Försök att se varandra i ögonen innan era läppar möts och låt din tunga utforska utkanten av din partners läppar. Detta är en otroligt känslig punkt som lätt förbises i vardagliga rutiner.

Teasea och reta upp varandra

Försök retligt kyssa varandra, kyss och berör varandra på nya ställen på kroppen. Ta er tid att upptäcka varandras kroppar. Om du vill göra situationen extra busig, försök använda en ögonbindel på någon av er eller knyt fast händerna. Det kan vara mycket sensuellt och intensivt och din partner får njuta av din fulla uppmärksamhet.

Ta er ut på stan

Gå ut på stan och ha en trevlig middag med lite mörk belysning, eller gå på bio tillsammans. Här har du möjligheten att lägga dina lår över honom och smeka det långsamt så att han känner av din avsikt. Reta honom, så att han inte får hela paketet på en gång och är ordentligt ”hungrig” när ni kommer hem. Du kan också prova en trevlig kvällspromenad, där ni kan komma nära varandra. Låt honom öppna sin jacka och bjuda in dig i hans värme, så att du kan låta dina händer glida upp och ner på hans kropp och känna hans doft. Han kommer säkert att njuta av att känna dina händer mot hans hy.

Klä av din partner med ögonen

Det är hett att ha ögonkontakt under sex, vilket de flest kan hålla med om. Detta är också fallet i vardagen. Försök ge din partner en blick som visar hur mycket du verkligen vill ha honom/henne. Följ upp med det med en komplimang och se om det återbelönas på en gång. Förmodligen kommer det att leda till en intensiv kyss och förhoppningsvis mer.

Ge en sensuell massage

Har din partner haft en stressig dag eller en lång vecka? Då kan du skämma bort hen med en avslappnande massage (använd självklart en bra massageolja). Börja massera axlarna och flytta händer långsamt nedför kroppen, du kommer definitivt att höra några bekväma ljud från din partner. Rör din partner på ett intimt sätt och berätta för honom eller henne att de har en fin eller sexig kropp, så de känner av din avsikt.

Med andra ord

Förspelet får inte bara vara ett enkelt steg innan sex, det är ett stort steg att fokusera och spendera lite tid och energi på. Med små förändringar i din förspel kan du också märka större förändringar i ditt sexliv. Normalt använder du inte kondomer i förspel, men om ni är ute och har kul och kanske känner att lusten för varandra blir för stor är det en bra idé att ha en kondom till hands för en het snabbis.