Sponsrat innehåll

Hetta upp sexet

När det kommer till bra sexställningar, så gäller det inte alltid mycket rörelse och akrobatik. I själva verket så kan gamla klassiker vara din bästa tillgång i sovrummet, speciellt om du har en del tricks i rockärmen för att nå nästa nivå. Missionären, doggy style och skeden: Om du trodde att detta var tråkiga positioner, är Durex här för att motbevisa.

Missionären

Missionären är en av de vanligaste sexställningarna och får ofta ”vanilj”-beteckningen eftersom den är så vanligen använd – kanske var det till och med den första ställningen du någonsin provade. För många par så är missionären normalpositionen som lätt blir automatiserad, vilket kan göra att intimiteten och gnistorna kan försvinna.

Däremot är missionären också fylld av en djup penetrationsmöjlighet, med den intima faktorn av ögonkontakt. Med en liten modifikation så kan missionären steppas upp och få det njutningsrykte den förtjänar. Kuddar är ett bra sätt att förstärka vilken position som helst. För extra penetration, lägg en kudde under kvinnans rumpa, så att hennes höfter lyfts lätt. Med en liten elevation, så kan den välanvända missionären explodera tillbaka till livet i ett sätt du aldrig kunnat tänka dig.

Doggy Style

Doggy style är bra för en snabbis på morgonen eller för en passionerad stund i duschen. Women’s Healt magazine frågade manliga läsare och fick reda på att Doggy Style var deras favoritsexställning; på grund utav den djupa penetrationen positionen tillåter. Denna klassiker kan bli lite tråkig om du inte hettar upp den lite. Om intensitet är vad du är ute efter, så varför inte förstärka det mer med Durex Mutual Climax-kondomer, med ribbad och prickad textur för extra stimulation för henne och Performa glidmedel som får honom att hålla ut längre.

Skeden

Skeden är den ultimata positionen för lite morgonsex, särskilt om både du och din partner vaknar upp i den positionen ändå. Det gör att många par i den här positionen utan att tänka mer på den. Men lite modifikation kan göra mycket. Skeden är inte känt för att ge djup penetration, men genom att böja på knäna och vinkla kropparna framåt, så kan du skapa en möjlighet för djupare penetration. Lägg till lite extra sensation med Durex Intense-kondomer, och du kommer att önska att morgonen aldrig tar slut. Dessa ribbade och knottriga kondomer med Desirex stimulerande gel ökar känsligheten samtidigt som den ger en hög nivå av säkerhet och skydd.

Nästa gång du är frestad att prova något nytt, varför inte göra några små ändringar till en klassisk position med en ny känsla?