Thealoz Duo

Droppar för torra & irriterade ögon 1 ST

Mer från Thealoz

134:-  Butikspris 169:-

0:45/ST

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Ett nytt sätt att behandla torra och skadade ögon. Innehåller trehalos, som stabiliserar och skyddar hornhinnans celler.

Ytterligare info

Thealoz Duo är de enda ögondropparna som innehåller en kombination av cellskyddande trehalos och återfuktande hyaluronsyra. Inspirationen kommer från naturen och är ett nytt mycket effektiv sätt att behandla torra ögon (irriterade, rinnande, grusiga, svidande, svårt att använda kontaktlinser, trötta mm.).  Rekommenderas för alla med torra  ögon  oavsett svårighetsgrad. Anledningen är att oavsett svårighetsgrad har du med torra ögon nytta av både återfuktning och cellskydd.   Konserveringsmedel i ögondroppar kan skada den känsliga ögonstrukturen och orsaka besvär med torra ögon. Därför är Thealoz Duo utan konserveringsmedel.  Innehåller 300 droppar och öpnnad förpackning kan användas i tre månader.

Läs mer

Instruktioner

1 droppe i varje öga, 4-6 gånger dagligen eller vid behov. THEALOZ DUO kan användas tillsammans med kontaktlinser.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer