The Konjac Sponge Premium

Konjac-svamp 1

Mer från The Konjac Sponge Company

199:- 

199:-/ST

Finns i lager
- +

Produktinfo

Konjac Sponge Konjac & Loofah Mix Charcoal Body Sponge är gjord av konjak-växtrötter (Konnyaku) av högsta kvalitet och luffaväxt, berikad med bambukol. Konjac Sponge har mixat välviljan av konjak-växtrötter och de kraftfulla effekterna av luffaväxten för att erbjuda en djupare rengöring och exfoliering. Snällare än luffaväxt men hårdare än resterande av Konjac Sponges rengöringssvampar. Idealisk för huden som behöver en djupare exfoliering. Bambukolen hjälper till att reducera odörer, är naturligt antibakteriell samt hjälper till att absorbera överflödig olja. Perfekt att använda i bad eller dusch, addera bara vatten för en ultimat rengöring och exfoliering.

Läs mer

Instruktioner

Innan du börjar, blöt alltid svampen ordentligt med vatten. Krama sedan ur den flera gånger. Om svampen har torkat ut, låt den alltid bli full av vatten innan du använder den mot huden. Massera ansikte och kropp försiktigt i cirkulerande rörelser, för att ta bort döda hudceller och djuprengöra. Tvål eller rengöring kan användas på svampen om så önskas, men är inte nödvändigt. Efter användning, skölj ur svampen, krama ur den ordentligt och häng sedan upp den att torka i snöret som sitter i den. Din svamp bör hålla i upp till 3 månader, men så fort den börjar se trött ut eller går sönder är det dags att byta. Desto bättre du tar hand om din svamp, desto längre håller den.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek