The Konjac Sponge Premium

Konjac-svamp 1

Mer från The Konjac Sponge Company

199:- 

199:-/ST

Finns i lager
- +

Produktinfo

Konjacsvamp för alla hudtyper. Konjacsvamp är en tvättsvamp som till 100% är tillverkad av konjakrotens fiber och som passar för både ansiktet och kroppen. Den balanserar huden och rengör effektivt, tar bort smuts, smink och orenheter. Konjaksvampen passar för hela familjen. Denna förpackning innehållen en liten krok som man kan fästa fast i väggen och sedan hänga sin konjacsvamp på.

Läs mer

Instruktioner

Innan du börjar, blöt alltid svampen ordentligt med vatten. Krama sedan ur den flera gånger. Om svampen har torkat ut, låt den alltid bli full av vatten innan du använder den mot huden. Massera ansikte och kropp försiktigt i cirkulerande rörelser, för att ta bort döda hudceller och djuprengöra. Tvål eller rengöring kan användas på svampen om så önskas, men är inte nödvändigt. Efter användning, skölj ur svampen, krama ur den ordentligt och häng sedan upp den att torka i snöret som sitter i den. Din svamp bör hålla i upp till 3 månader, men så fort den börjar se trött ut eller går sönder är det dags att byta. Desto bättre du tar hand om din svamp, desto längre håller den.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek