Tegaderm 5x7cm

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Tegaderm Pad

Tegaderm 5x7cm 1 st

55:-

11:-/ST

Finns i lager
- +

Produktinfo

Ett hudvänligt och vattentätt förband med absorberande kompress som inte fastnar i såret. Lämpligt för sårskador och operationssår. Tål att duscha med. Skyddar mot smuts och bakterier. 5-pack.

Ytterligare info

Tegaderm + Pad, 5 x 7 cm, 5 st/ask. TegadermÖ + Pad är ett vattentätt allt-i-ett förband för sår och operationssår. Förbandet består av en polyuretanfilm med absorberande dyna. Tegaderm+Pad är tunt och flexibelt och tål dusch samt bad, förbandet kan sitta i upp till en vecka utan att bytas. Skyddar mot smuts, bakterier och virus. Förbandet kan med fördel användas till medelvätskande sår såsom skrubbsår och ytliga brännskador. Kan även användas som postoperativt förband på kirurgiska sår. Produkten är steril, latexfri hudvänlig och hypoallergen.Egenskaper: Duschbart Enkelt att applicera Förhindrar att smuts kommer in i såret och låter huden andas Hudvänligt och hypoallergent Absorberande kompress som ej fastnar i såret Täckt med TegadermÖfilm som ger barriär mot virus och bakterier* Sterilt förband LatexfriAnvändningsområden: Skärskador, skrubbsår och brännskador Ytliga brännsår Lätt till måttligt vätskande sår För att täcka över andra förband

Läs mer

Instruktioner

Snabb och enkel applicering med TegadermÖ + Pad ramsystem. Applicering med ramsystemet säkrar en bra fixering av förbandet samt minimerar risken för mekaniska hudskador som t ex spännblåsor.Välj en förbandsstorlek anpassad efter såret. Förbandet bör gå ca 2,5 cm utanför såret på omkringliggande hud. TegadermÖ + Pad kan sitta upp till 7 dagar.

Läs mer

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori