TePe mellanrumsborste extra mjuk

Greppvänligt skaft. 0,7 mm. 8 st

Mer från TePe

25:-  Butikspris 37:90

3:13/ST

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

TePe Mellanrumsborste med unikt fast skaft som ger ett stabilt stadigt grepp och gör borsten lätt att använda. Alla TePes mellanrumsborstar har en plastöverdragen metalltråd för säker rengöring.

Ytterligare info

TePe Mellanrumsborste med unikt fast skaft som ger ett stabilt och stadigt grepp och gör borsten lätt att använda. Alla TePes mellanrumsborstar har en plastöverdragen metalltråd för säker rengöring. Med förpackningen följer en plasthylsa som kan användas både som skaftförlängare och hygieniskt skydd för borsten.

Läs mer

Instruktioner

Använd en rak borste mellan de främre tänderna. För försiktigt in mellanrumsborsten mellan tänderna. Om det tar emot, lirka försiktigt in mellanrumsborsten eller välj en mindre storlek. För borsten i hela dess längd fram och tillbaka några gånger i varje mellanrum. Böj aldrig mellanrrumsborsten i 90 grader . Böj borsten svagt (som en banan) vid rengöring mellan de bakre tänderna. Böj inte tillbaka borsten. Använd en annan, rak, borste i fronten.

Läs mer

Innehåll

Skaft, hylsa Polypropen (PP). Strån Polyamid (PA). Metalltråd Rostfritt stål, plastöverdragen

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer