3 för 2

Sterillium med

Handsprit. 100 ml

10:-

Kampanj

Gäller t.o.m. 31 december

Ord. butikspris 49:-

Fri frakt

Utgångsdatum: 21 juni 2021

Sterillium med är lämplig för hygienisk och kirurgisk handdesinfektion och har omfattande mikrobiologisk effekt. Sterillium med är fri från färgämnen och parfym vilket gör den lämplig för personer med känslig hud. Tack vare den högeffektiva sammansättningen med 85% (w/w) etanol tillhandahåller Sterillium med full virucidal effekt (inkl. norovirus*) vid hygienisk handdesinfektion. Sterillium med är idealisk för infektionsprevention året runt

 

Sterillium med används som alkoholbaserad “rubin”-produkt färdig att användas oavsett tillgång till handtvätt för att förhindra infektioner inom alla områden där hygien är viktigt, inkluderat hemdialys och vid resor.

 

*testad med murine norovirus (MNV).

 

Jämförspris 490:-/L

EAN: 4031678054831

Aktiva ingredienser i 100 g: Etanol 85,0 g

Övriga: Butan-2-one, Glycerol 85%, Tetradekan-1-ol, Propan-1-ol, renat vatten

Sterillium med är lämplig för hygienisk och kirurgisk handdesinfektion

 

Hygienisk handdesinfektion:

Tillsätt tillräcklig mängd (ca 3 ml) av Sterillium med till kupad hand så att båda händerna kan bli ordentligt blöta. Gnid noggrant in under 30 sekunder. Var särskilt noggrann med fingertoppar tummar och handflator. Båda händerna skall täckas och vara fuktiga under desinfektionen.

 

Kirurgisk handdesinfektion:

Gnid in händerna och underarmarna, upp till armbågen noggrant med ca 3-6 ml Sterillium med. Var särskilt noggrann med fingertoppar, tummar och handflator. Händer och underarmar skall vara kontinuerligt våta under 1,5 minuter.

Upptäck flera produkter inom

  Laddar

  Laddar

  Laddar

  Laddar

  Laddar

  Laddar

  Laddar

  Laddar

  Laddar

  Laddar