Sorefix Rescue

Non-pharma 6 ml

Mer från Coldy

79:-  Butikspris 89:-

13:17/ML

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Coldy SoreFix® Rescue är en munsårskräm som innehåller ingredienser med dokumenterad effekt mot munsår i alla faser och som förkortar läkningstiden. Produkten behandlar och lindrar symtomen på munsår såsom pirrande känsla, klåda, blåsor och sveda. Samtidigt minskar produkten symptomens svårighetsgrad och varaktighet. Coldy SoreFix® Rescue kräm är transparent så att munsåret inte framhävs.Coldy SoreFix® Rescue kan användas säkert under hela munsårets utbrott, från den första pirrande känslan till att skorpan faller av och munsåret är fullständigt läkt.

Läs mer

Instruktioner

För att uppnå bästa resultat ska krämen appliceras på berört område av läpparna 3 till 6 gånger per dag. Det rekommenderas att alltid tvätta händerna före och efter applicering för att förhindra kontamination. Vid samtidig användning av läppstift bör Coldy SoreFix® Rescue appliceres på läpparna minst 15 minuter innan läppstift.

Läs mer

Innehåll

Zinkoxid Simmondsia Chinensis (jojoba)-fröolja Parkii (shea)-smör, Punica Granatum (granatäpple)-fröolja Tokoferylacetet (vitamin E) Isostearylisostearat Copolymerer Bivax

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer