Latexfri kondom
20% rabatt

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

So Sensitive

Latexfri kondom 6-pack

95:20:-  119:-

19:83:-/ST

Finns i lager
- +

Se alla 20% rabatt på RFSU

Erbjudandet gäller till 14 mars

Produktinfo

En supertunn, luktfri plastkondom som leder kroppsvärme och ger en naturlig känsla. Slät yta, behållare i toppen och behandlad med glidmedel. Kan användas av latexallergiker. Kondomer skyddar mot könssjukdomar, HIV och graviditet.

Ytterligare info

RFSU So Sensitive är extra tunna och luktfria plastkondomer som leder kroppsvärme och ger en naturlig känsla. Kan användas avlatexallergiker.

Läs mer

Instruktioner

Att använda kondom. Öppna förpackningen. Använd inga skarpa föremål. Rulla först upp kondomen en bit så att det syns tydligt åt vilket håll den skall rullas på. Kläm behållaren mellan tumme och pekfinger för att få bort luft. Före nära kontakt med din partner, dra tillbaka förhuden och rulla på kondomen försiktigt så den inte rispas av naglarna. Direkt efter utlösningen dras penis ut och kondomen hålles noga på plats så att ingen sperma rinner ut. Om du använder extra glidmedel ska det vara vatten- eller silikonbaserat t ex RFSU Klick. Använd inte oljebaserat glidmedel som t ex barnolja eller vaselin. Rådfråga läkare eller apotek innan kondom används med salva eller vagitorier för medicinering.Inget preventivmedel är 100% säkert. Använd kondomen endast en gång.

Läs mer

Innehåll

Polyuretanplast Silikonolja

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori