Florealis

Smaronia Vaginal Gel vid torra slemhinnor 7x5ml

Mer från Florealis

199:20  249:-

Erbjudandet gäller till 06 augusti

35:57/ST

Finns i lager
- +

Se alla 20% Florealis 3/7-6/8 2019 NTK

Produktinfo

Smaronia är en effektiv lokalbehandling vid torra och sköra slemhinnor i slidan, symtom ofta relaterade till klimakteriet. En naturlig behandling utan tillsatta hormoner som bidrar till minskad vaginal torrhet, reducerar smärta vid samlag samt återställer den vaginala fuktbalansen. Smaronia består av ett unikt komplex (SIAB) som bildar en skyddande barriär vilken bevarar fuktbalansen, bidrar till att reparera små sprickor samt skyddar mot irriterande ämnen. Smaronia innehåller bland annat hyaluronsyra och naturligt extrakt av rödklöver, som ger näring, lugnar, smörjer och återfuktar samt bidrar till att förbättra slemhinnans elasticitet och fysiologiska egenskaper. Går utmärkt att använda i kombination med andra produkter och läkemedel. Tuber för lätt och hygienisk användning. Veganvänlig.

Läs mer

Instruktioner

En gång per dag i 7 dagar. Vid svår atrofi, upp till 21 dagar. För att upprätthålla resultaten applicera sedan var tredje dag eller vid behov. Kan användas under amning, men försiktighet ska tas vid graviditet då det är en gel för vaginal användning. För kvinnnor över 18 år.

Läs mer

Innehåll

SIAB (silicondioxidmikrokristaller med kovalent bundna silverjoner), hyaluronsyra, extrakt av rödklöver. Inget systemiskt upptage.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek