Skip D-vitamin Gummies

Tuggtablett, 60 st

89:-

Ord. butikspris 105:-

Fri frakt
Finns i webblager.
Fler produkter från SkipAktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Denna produkt innehåller en dos D-vitamin som är högre än rekommenderat dagligt intag (RDI). RDI för D-vitamin är i normalfallet 10 mikrogram. Vissa riskgrupper kan behöva 20 mikrogram. Högre doser bör intas först efter läkarrekommendation. För mer information se www.livsmedelsverket.se

Välsmakande D-Vitamin i form av gummies med smak av passionsfrukt.Vitamin D är ett speciellt vitamin. Kroppen kan tillverka det själv men det kräver mycket Sol, något som det i Sverige är brist på under stora delar av året. Därför är det viktigt att få i sig D-Vitamin från andra källor. Vår välsmakande D-Vitamin gummie ser till att du året runt får i dig tillräckligt med D-Vitamin. Njut av varje kapsel, du behöver bara en om dagen! Vitamin D bidrar till många olika funktioner i kroppen så som att upprätthålla normal muskelfunktion, normalt fungerande immunsystem, normala tänder samt normalt upptag av kalcium och fosfor.Varje kapsel innehåller hög dos D-Vitamin ,hela 50 mcg.

Jämförpris 1:75/ST

EAN: 07331563214447