Ögondroppar, lösning i endosbehållare
  • Ögondroppar, lösning i endosbehållare
  • Ögondroppar, lösning i endosbehållare

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Sincon

Ögondroppar, lösning i endosbehållare 6 x 10 x 1 styck

143:-

Finns i lager
- +

Produktinfo

Receptfritt läkemedel. Sincon är ett tårersättningsmedel, som droppas i ögat när det ger besvär i form av t ex sveda och gruskänsla. Det fungerar som den naturliga tårvätskan och fuktar och smörjer ögat. Läs alltid bipacksedel innan användning.

Ytterligare info

Sincon är ett läkemedel som används för att lindra symtom som uppkommer på grund av torra ögon, till exempel sveda och gruskänsla. Medlet fungerar på samma sätt som vår naturliga tårvätska, det vill säga att fuktar och smörjer ögat vilket mildrar obehagen. Sincon innehåller inga farmakologiskt aktiva substanser och är helt fritt från konserveringsmedel.

Läs mer

Instruktioner

"Lindring av symtom som uppkommit vid torra ögon.Bruksanvisning 1.Öppna kuvertet vid streckmarkeringen och drag loss en endosbehållare.2.Stäng kuvertet genom att vika kanten.3.Skaka ner innehållet i endosbehållarens botten.4.Öppna endosbehållaren genom att vrida av vingen (se bild).5.Droppa 1 droppe i ögat/ögonen och kasta sen endosbehållaren även om den inte är tom. Innehållet i en endosbehållare räcker till båda ögonen. Tag alltid en ny endosbehållare vid varje doseringstillfälle. För att göra det lättare att droppa ögondropparna i ögat kan man använda ett droppstöd som finns på apoteket. "

Läs mer

Innehåll

Polyvinylalkohol, natriumklorid , kaliumklorid, renat vatten

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori